Widać że teksty padają tutaj jak ślepnąc od świateł, do tego belfer I zasada przyjemności ewidentnie są skopiowane i oto powstało te żmijowisko ha ha
Najlepsze to jak w tym aucie normalnie 13 razy powiedział ku.... Do tego ta akcja z kiblem , co drugie słowo to przeklinanie jedna wielka Polska patologia niestety ten serial nie nie ma prawa bytu by być dobrym po 1 odcinku kiepsko...
lipa i tyle po 4 odcinkach klepowisko nie bedzie z tego dobrego serialu ,albo przeklinaja albo glupoty pokazuja
No niestety jak jeden odcinek mi się podobał tak reszta już nie. Dziś zobaczyłem 5 w necie i słabo. Jak czytałem książkę tak serial przy niej się kryje.
Książkę pochłąnęłam w kilka dni.Nie mogłam się oderwać.A serial...jestem po 5 odcinku i szczerze poza ogólnym, trochę mrocznym klimatem i muzyką jestem rozczarowana. Aktorzy nie przemawiają do mnie, szczegolnie Pani grająca Adaomę.Choć przyznam, że Lamża i Zieliński dają radę.
Nie czytałam o Chyłce a jeśli chodzi o serial widziałam 1 być może 2 odcinki, tak więc nie jestem w temacie.Co nie zmienia faktu, że zawiodłam się na w/w serialu. Szkoda, bo książka jest świetna. Pozdrawiam
Więc kolejna dobra opinia potwierdzająca że czasami książka jest na wyższym poziomie jak sam film bo on serial niestety ten serial raczej nie będzie bardzo dobry jak 2 seriale Polakom się udają w ciągu roku to jest maks hahaha
Niestety albo stety,ale taka jest prawda.Nigdy serial badz tez film na podstawie ksiazki nie bedzie dobry.Wiadomo to tylko NA PODSTAWIE ale spodziewialam sie czegos wiecej.Myslalam,ze jakos dadza rade,ale przykro mi...porazka.
W 6 odcinku to już kurde przesadzili. Nie wiem czy tak było w książce czy nie, ale bez przesady. Ile ta dziewczynka ma lat? Swoją drogą to ona najlepiej gra z całej obsady, choć jest wkurzająca, ale taka pewnie miała być. Żeby dziecku kazać przeklinać... Dobrze, że już tylko jeden odcinek, bo już mam dość tego klepowiska.