Czytałem książkę więc mam jakieś porównanie.Po dwóch pierwszych odcinkach jest w miarę dobrze.Nawet dźwięk jak na polską produkcję jest bardzo dobry.
Książki nie czytałem,ale po obejrzeniu 1 odc.serial mnie wciągnął.Lubie takie wakacyjne klimaty z mrocznym sekretem.Co do dźwięku aż sam się zdziwiłem że jest tak wyraźny jak na polską produkcje.Czekam na kolejne odcinki.
czy wiadomo kiedy i gdzie będą emitowane dalsze odcinki albo ile ich będzie, jestem wręcz zaczarowana klimatem.
Może czekają na opinie i gdyby się okazały, że kicha to mają przygotowaną mniejszą ilość odcinków bardziej zbitą
Się neapolitański kustosz filmowy odezwał ... obejrzał nawet nie wie co i pie r do li
Mnie zastanawia po kiego grzyba dzieciakowi imię zmienili (w książce Ignaś tu Igorek). Ogólnie ja rozumiem, że to nie jest adaptacja 1:1, ale jest dużo nieścisłości, sporo drobnych zmian (po paluszkach rybnych to już się jakiegoś lokowania produktu spodziewałem XD).
Trochę gniot z tego wyszedł z dużą ilością przekleństw. Zostały 3 odcinki, może pójdzie to w dobrą stronę jeszcze, ale szczerze wątpię :/.
Nie jest źle! Po tylu niepochlebnych opiniach myślałem, że to będzie strasznie słabe.
Po czterech odcinkach nie mogę doczekać się kolejnego!
Nie jestem rasistą ale gra tej murzynki mnie strasznie irytuje.
Poza tym, ok. Jest tajemnica, las, jezioro, klimat... czekam na więcej!
To jej pierwsza glowna rola, nie ma doswiadczenia. Poza tym jezyk polski to dla niej jezyk obcy (jest Amerykanka niemiecko-nigeryjskiego pochodzenia), przyjechala do Polski jako osoba dorosla kilka lat temu, wiec i tak trzeba docenic, ze na tyle sie go nauczyla, zeby moc zagrac w obcojezycznym dla niej filmie.