PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833595}
6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 25234
5,5 4 krytyków
Żmijowisko
powrót do forum serialu Żmijowisko

Jednak tvn-owski kicz. Szkoda, bo "KRUK" Macieja Pieprzycy był zwiastunem czegoś dobrego. Normalności, umiejęstności osadzania kryminalnych historii w polskiej rzeczywistości. Niestety "Belfer", "Pułapka" i "Chyłka" dokonały spustoszeń estetycznych nie do odwrócenia. Pastelowy kicz. Drogi CANAL+ , nie idźcie tą drogą.

ocenił(a) serial na 9
AutorAutor

Belfer był zły? Gratuluje gustu

ocenił(a) serial na 4
serbinek26

Nie no drugi sezon słabizna

serbinek26

gratuluje tvnowskiego gustu, Belfer był silący się na oryginalność przeciętnym serialem

ocenił(a) serial na 9
qbiak25

Belfer tvnowski? gratuluję

serbinek26

Może ze zrozumieniem tvnowski czyli ściema, plagiat, zero inwencji

AutorAutor

Zacznij oglądać Klan...

Kamil_Olszewski_86

Wolę "Ślepnąc od świateł".

ocenił(a) serial na 5
AutorAutor

Jeszcze nie obejrzał a już rzuca takimi hasłami. Pozdro. :D
PS. Belfer był świetny.

ocenił(a) serial na 3
Mariusz0991

Drugi sezon trochę oderwany od rzeczywistości chwilami, ale chętnie bym trzecią część zobaczył.

Mariusz0991

Polecam "Rojst".

ocenił(a) serial na 5
AutorAutor

Akurat "Kruk" to był chyba najbardziej przereklamowany serial emitowany w ostatnim czasie. A "Belfer" był słaby? Cóż, pogratulować 'gustu'...

panzerdark

Masz prawo do własnej opinii.

AutorAutor

Z tymi spustoszeniami estetycznymi pełna zgoda.
jeszcze pierwszy sezon Belfra był jakiś - ale ciąg dalszy, a już potem Chyłka, zapowiadały katastrofę. która w Żmijowisku chyba się dokonała, sądząc po pierwszym odcinku. Pewien nie jestem, bo dalej oglądał nie będę - nie mam ochoty tracić czasu na takie bzdety (Chyłki też nie dałem rady dokończyć, mimo mego nieustającego uwielbienia do Cieleckiej)

evam_laz

Polecam z nią serial kryminalny "DEFEKT". Grają też Piotr Fronczewski i Andrzej Chyra. Świetny!