co z 10 odc. ? Czy będzie normalnie w następny poniedziałek czy będzie przerwa i wróci w styczniu jak inne seriale ? Dziękuję za odp. ;)
Juz sie nie moge doczekac, dziwi mnie fakt ze tak malo osob komentuje ten serial jak dla mnie jest to jedna z najlepszych produkcji proceduralnych :) i te napiecie miedzy Willem i Allicia :> az kipi z ekranu.
i ciekawe czy Will zerwie z Allicia przez to że jest sprawdzany przez biuro prokuratora :P
miejmy nadzieję bo dzięki nim aż mnie ciągnie do tego serialu, a czekanie do następnego tygodnia na odcinek to jest jakaś mordęga :D
Teraz jest dwa tygodnie :( Chyba sobie zassam w kopi 720 pierwsze dwa sezony i jakis maraton obejrze.
SPOILERY
bleh... narobili mi nadziei na dobry odcinek tym promem, i że jeszcze 2 tygodnie trzeba było czekać, to myślałam, że będzie super i w ogóle...
a średnio mi się pobadało. Ten wątek z Grace to w ogóle nie wiadomo co O.o Eli jakiś bez charakteru ostatnio, i Will jak zwykle głupi... Alicia go rzuciła, Diane go za to chwali, a ten jej nie poprawia -.-
Jedyny + odcinka to Mr. Canning. Z każdym jego pojawieniem się lubię go coraz bardziej :)
Też się spodziewałam świetnego odcinka, kiedy tylko zobaczyłam promo. Właściwie to aż nie mogłam się doczekać. Niestety zgodzę się, że odcinek słaby. Całe to zaginięcie Grace, wtf. Myślałam, że poświęcą temu cały odcinek i fakycznie coś poważnego jej się przytrafi, a tu nie... Następny odcienek za to zapowiada się ciekawie, o ile oczywiście znów nie zrobili wspaniałego proma do lipnego odcinka. Mimo wszystko mam nadzieję, że Alicia się pogodzi z Kalindą, bo mi ich brakuje :)