18 maja potwierdzono wiadomość o produkcji 3 sezonu The Good Wife. Po ostatnim odcinku 2 serii wygląda na to, że mozemy się spodziewać zasadniczych zmian w relacji Alicia - Will. Nareszcie!!!
W sezonie 2011/2012 serial będzie emitowany w niedzielę a nie jak dotychczas we wtorek. Doceniono The good wife i stąd zmiana daty emisji: "[The Good Wife] is our most prestigious show on our most prestigious night," said scheduling chief Kelly Kahl. "[The fans] will follow the show to Sunday night. This is a quality night and at the top of our quality list is The Good Wife."
A tematem przewodnim 3 serii ma być podejmowanie ryzyka:'The Good Wife's co-creator Robert King recently revealed that the theme of the show's third season will be "taking risks". Zapowiada sie na prawdę ekscytująco!
Jeśli w niedzielę, to na bank 25 września rozpoczniemy śledzenie 3 sezonu. Wspaniale! Ukochana Good Wife w niedzielę, a i seriale ABC zapowiadają się genialnie tego dnia, oby nie zawiodły!
To było oczywiste, że będzie 3 sezon. Najbardziej rozbawiło mnie, że na filmwebie zaczęto mówić o przerwaniu produkcji kilka dni po tym jak pojawił się news, że Alan Cumming wystąpi w 3 sezonie :D Już nawet nie chciałem podejmować tematu...Bezmyślna hołota!
tylko jeden wpis o tak ważnym epizodzie!;)
chyba zwariowanych fanów ten serial jeszcze się nie doczekał:)
a serio to całkiem przyjemna wiadomość, choć zapowiada się na typowe serialowe zagranie.
Fajowo, już zacieram ręce z niecierpliwości :-)).
Czekałem, kiedy Alicia "pęknie" (z Willem oczywiście),bo dopinguję jej szczęściu i pomyślności (naprawdę świetna postać!).
A to co się stało, to ciężko to nazwać nawet zdradą (jeśli oczywiście nie wycofała się w ostatniej chwili, ale raczej wyglądała na zdecydowaną)...
No i: jak idealne żony radzą sobie ze skokiem w bok? (nawet tak niewinnym - a kobiecie potrzebnym(?!) )...jak takie zdarzenia mają wpływ na ich postawy i wybory życiowe? (także: zrozumienie łajdactw meża, "przypadek" Kalindy itd)...