PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17841
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna

Cary & Kalinda

ocenił(a) serial na 10

8 odcinek całkowicie mi namieszał. Co myślicie o nich razem? Czemu Cary wyszedł?!

ocenił(a) serial na 10
morphine_

Bo Cary wie ze Kalinda jest po stronie Willa i boi sie zangazowac emocjonalnie. BO glownym celem jak mniem Carrego jest zniszczenie Lockhard and Gardner :), i w swojego celu poswieci milosc do Kalindy :)

ocenił(a) serial na 10
morphine_

powinnaś ostrzegać przed spojlerem. nie trzeba nawet wchodzić w topic, by przeczytać co się stało:(

ocenił(a) serial na 10
dzebedisa

Wiadomosc z ostatniej chwili Kalinda jest z Alicia w ciazy, Carry nie mogl tego zniesc i po pelnil samobojstwo

ocenił(a) serial na 10
Andros_filmweb

wszystko jest lepsze niz spojler, takze pisanie głupot da radę

ocenił(a) serial na 9
morphine_

Osobiście nie było dla mnie zaskoczeniem, że Carry i Kalinda coś ze sobą kręcą. Od początku iskrzyło między nimi i to była tylko kwestia czasu, aż dojdzie do czegoś więcej. Podoba mi się ta para, uważam, że pasują do siebie lepiej niż Carry i ta jego nowa kochanka, której imienia teraz nie pamiętam ;p Już nie mogę się doczekać najnowszego odcinka, bo sądząc po promo może być ciekawie.

pietrusia

jego nowa kochanka- dana, tez mi nie pasuje
baaardzo kibicuje tej parze wydaje mi sie ze cary to pierwszy chlopak ktory znaczy dla kalindy cos wiecej niz tylko sex i mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie

ocenił(a) serial na 3
morphine_

Czemu wyszedł? Pewnie połączył fakty: w prokuraturze prowadzone jest śledztwo w sprawie Willa, a tu nagle Kalinda, i nie wiem jak nazwać to co ona robi ludziom, hmm, kalinduje go? Doszedł pewnie do oczywistego wniosku - chce go wykorzystać. A Cary nie chce być kolejną osobą wykorzystaną przez Kalindę. Zgaduję, że chce być dla niej czymś więcej : ) Ale to zobaczymy, jak się rozwinie. Osobiście jestem za.

ocenił(a) serial na 10
Soonrisa

Kalinda to podstępna wyrafinowana manipulantka, która może się nawet z kimś przespać za cenę "celu" do którego dąży :) i Cary to widzi i się boi zostać skrzywdzonym :)

ocenił(a) serial na 10
Andros_filmweb

ciekawie kiedy zobaczymy scene, ktora pokazali w promo do odcinka 12 :D