PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17842
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna

Pewnie gdzieś o to ktoś już pytał ale tematów jest strasznie dużo i nie mam czasu na wertowanie każdego z osobna...

Czy każdy odc to osobna sprawa prawnicza? Jak serialach NCIS czy Hawaii Five O itp czyli morderstwo,wyjesnianie przez
3/4 odc kto zabił i delikatny wątek odnośnie bohaterów ktory jakoś tam się łaczy z resztą odc ,czy tutaj jest podobnie ?

Chcę zacząć ten serial oglądać ale jak ma to być typowy serial odcinkowy z mało powiazaną fabułą w sezonie to raczej
podziękuje ?

Pomoże ktoś?

użytkownik usunięty
qwerty123321

Masz czas obejrzeć x sezonów serialu, a nie masz czasu przejrzeć tytułów wątków na forum..... To nie brak czasu tylko lenistwo!

Dokładnie tak właśnie jest,no i co związku z tym ? Nie chcę mi się wertować każdej strony z osobna tym bardziej ze 90% czasu online to czas przez telefon a tam to jest niewygodne.Dopiero poźnym wieczoram zasiadam do laptopa ale wtedy to już mi w głowie tylko coś włączyć i oglądam po cieżkim dniu

qwerty123321

Inna sprawa w każdym odcinku, ale fabuła wciągająca, życie bohaterów się rozwija wraz z każdym odcinkiem . A z sezonu na sezon serial coraz lepszy :) Osobiście polecam.

syrian_2

po 10 odc mogę stwierdzić że ideał to nie jest ale ogląda się przyjemnie.Odc spójne i mimo iż w każdym odc jest inna sprawa to łaczą wapi bardzo zgrabnie i naprawdę chcę się oglądać dalej.

qwerty123321

wapi-->watki*

qwerty123321

4 obniża loty, jednak piąty to wynagradza. Pierwszy sezon cię tak nie pochłonie, dopiero drugi cię wciągnie całkowicie.

syrian_2

Został mi ost odc 1 sezonu.Proszę o mały spojler...
Czy Carry jeszcze wróci po tym jak przegrał posade z Alicją ?

qwerty123321

Wróci, jednak dopiero w 4 sezonie.

syrian_2

Odegra ważną,większą role czy dalej będzie zapchajdziurą jak do tej pory :)

Pytam bo to naprawdę fajny aktor i zagrał super te małe wątki w 1 sezonie.

qwerty123321

Znaczy wróci do firmy w 4 sezonie :)
Natomiast cały czas będzie grał, tylko pracował będzie po przeciwnej stronie, bo u prokuratora. Będzie go sporo w serialu, więc nie musisz się obawiać, że go nie zobaczysz.

syrian_2

Niewiarygodne ......5x15
Brak słów.

ocenił(a) serial na 10
qwerty123321

Carry jest jedną z najważniejszych drugoplanowych postaci w serialu. Będzie pojawiał się systematycznie w każdym sezonie, a w 5. serii będzie główną postacią.

chatiflatt

Jestem niemal w połowie 3 sezonu.
"Niedawno został zastępcą prokuratora" więc a skoro mówicie że w 4 sezonie wróci do L&G to tylko mnie bardziej zachęca.Serial naprawdę świetny.

Brakuje mi jeszcze bardziej wątku osobistego i jakieś sprawy ciągniącej się przez kilka odc ,co z cyklu "to bo continued"

Ale ogólnie ogląda się bardzo fajnie,nie nudzi ,wciąga.

Który sezon uważa się za najlepszy ?

ocenił(a) serial na 8
qwerty123321

5ty-zdecydowanie. Co odcinek to mnie zwalał z nóg. Co odcinek myślałam,że już koniec niespodzianek,napięcia i zaskoczenia,ale się zaskoczyłam:)