Pewnie gdzieś o to ktoś już pytał ale tematów jest strasznie dużo i nie mam czasu na wertowanie każdego z osobna...
Czy każdy odc to osobna sprawa prawnicza? Jak serialach NCIS czy Hawaii Five O itp czyli morderstwo,wyjesnianie przez
3/4 odc kto zabił i delikatny wątek odnośnie bohaterów ktory jakoś tam się łaczy z resztą odc ,czy tutaj jest podobnie ?
Chcę zacząć ten serial oglądać ale jak ma to być typowy serial odcinkowy z mało powiazaną fabułą w sezonie to raczej
podziękuje ?
Pomoże ktoś?
Masz czas obejrzeć x sezonów serialu, a nie masz czasu przejrzeć tytułów wątków na forum..... To nie brak czasu tylko lenistwo!
Dokładnie tak właśnie jest,no i co związku z tym ? Nie chcę mi się wertować każdej strony z osobna tym bardziej ze 90% czasu online to czas przez telefon a tam to jest niewygodne.Dopiero poźnym wieczoram zasiadam do laptopa ale wtedy to już mi w głowie tylko coś włączyć i oglądam po cieżkim dniu
Inna sprawa w każdym odcinku, ale fabuła wciągająca, życie bohaterów się rozwija wraz z każdym odcinkiem . A z sezonu na sezon serial coraz lepszy :) Osobiście polecam.
po 10 odc mogę stwierdzić że ideał to nie jest ale ogląda się przyjemnie.Odc spójne i mimo iż w każdym odc jest inna sprawa to łaczą wapi bardzo zgrabnie i naprawdę chcę się oglądać dalej.
4 obniża loty, jednak piąty to wynagradza. Pierwszy sezon cię tak nie pochłonie, dopiero drugi cię wciągnie całkowicie.
Został mi ost odc 1 sezonu.Proszę o mały spojler...
Czy Carry jeszcze wróci po tym jak przegrał posade z Alicją ?
Odegra ważną,większą role czy dalej będzie zapchajdziurą jak do tej pory :)
Pytam bo to naprawdę fajny aktor i zagrał super te małe wątki w 1 sezonie.
Znaczy wróci do firmy w 4 sezonie :)
Natomiast cały czas będzie grał, tylko pracował będzie po przeciwnej stronie, bo u prokuratora. Będzie go sporo w serialu, więc nie musisz się obawiać, że go nie zobaczysz.
Carry jest jedną z najważniejszych drugoplanowych postaci w serialu. Będzie pojawiał się systematycznie w każdym sezonie, a w 5. serii będzie główną postacią.
Jestem niemal w połowie 3 sezonu.
"Niedawno został zastępcą prokuratora" więc a skoro mówicie że w 4 sezonie wróci do L&G to tylko mnie bardziej zachęca.Serial naprawdę świetny.
Brakuje mi jeszcze bardziej wątku osobistego i jakieś sprawy ciągniącej się przez kilka odc ,co z cyklu "to bo continued"
Ale ogólnie ogląda się bardzo fajnie,nie nudzi ,wciąga.
Który sezon uważa się za najlepszy ?