PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17809
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna
ocenił(a) serial na 7

Ja co prawda nie straciłam zainteresowania, a nawet miałam nadzieję na jakieś ciekawe przetasowania w firmie, ale nie podoba mi się to w jaki sposób wykorzystywane są reminiscencje związane ze śmiercią Gardnera, są kiczowate na maxa.

Ponoć odejście było związane z decyzją aktora, i nie znam motywacji, jednak gdybym była na jego miejscu miałabym dość wikłania postaci Willa w wiecznie niespełnione uczucia w taki jakiś infantylny sposób, godny licealistów, co chcieliby i się boją.

W 19 odcinku to pomysł na fabułę scenarzyści odgapili z historii Dread Pirate Robertsa, dosłownie zastosowani nawet nazwę Silk Road.
Po finale zdecyduję czy mnie ciekawią dalej losy bohaterów serialu, czy też zmierzają donikąd.

ocenił(a) serial na 9

Nie straciłam :) Serial nadal jest interesujący.

ocenił(a) serial na 10

Ja się cieszę, że go zabili. Wątek tej niespełnionej miłości przestawał być wiarygodny, stawał się nudny.

ocenił(a) serial na 10

Nie, zainteresowanie serialem u mnie bez zmian.

Wręcz przeciwnie! 5 sezon od początku do końca był rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 8

Ja zupełnie odwrotnie, ten sezon jest tak dobry, że nawet śmierć Willa nie mogła na mnie wpłynąć i teraz mam tylko nadzieję, że 6 sezon utrzyma ten wysoki poziom

Ja byłam zdruzgotana jego śmiercią i myślałam, że szybko stracę zainteresowanie, ale jednak Matthew Goode leczy rany :D

ocenił(a) serial na 10

też oceniam ten sezon bardzo wysoko, było kilka naprawdę ciekawych motywów. Właściwie to zawsze dziwiło mnie, że tak dobry serial prawniczy ma tak małą popularność u nas. Wsumie to w US też jest podobnie. Takie totalne bzdety jak Arrow i inne tego typu idiotyzmy dla 10 latków biją rekordy popularności, a Good Wife miewa momenty, że walczy o utrzymanie się na antenie.