Dla mnie duże zaskoczenie, na chwilę obecną na minus. Taki plakat w ogóle do bohaterki nie pasuje. Czyżby w sezonie 3 az tak radykalnie miałaby się zmienic? W takim przypadku w TGW każdy sezon inny.
Mi się plakat podoba. Myślę, że twórcy chcieli zaakcentować zmianę nie tyle serialu, co Alicii, która z zdradzanej żony prokuratora stała się pewną siebie, silną prawniczką. A sam profil serialu się nie zmienia, nadal to głównie prawniczy procedural z wątkami osobistymi, spajającymi serial w całość :).
Podoba mi się też tagline. Odnosi się do tytułu serialu i sugeruje, że Alicia nie będzie dłużej tą dobrą. Czego można się było spodziewać po finale. A napis tuż pod tytułem mówi, że w życiu Alicii rozpocznie się zupełnie nowy etap (Aczkolwiek mi niekoniecznie podoba się, że z Willem ;)).
Jeden minus plakatu, to sama Julianna, która wygląda na porządnie zretuszowaną
No właśnie mi chodzi o to, że na plakacie wygląda jakby Alicia zmieniała się w kobietę, której seks będzie główną bronią. Niestety ja na tym plakacie nie dostrzegam powiązania z zawodem prawnika :)
A co do retuszu, to się zgadzam. Bardzo ja odmładzają, nie wiem po co. W serialu i tak wygląda na starszą.
przeczytałam tagline i za chiny nie mogłam skumać jaki jest tego sens. ale dzięki google tłumacz wiem:) i też b. mi się podoba.
Pojawił się kolejny plakat. I IMO, jest lepszy niż pierwszy. Alicia wygląda o wiele lepiej, podobnie do plakatów do drugiego sezonu. Sam plakat jest dość sugestywny, choć może w inny sposób niż ten pierwszy ;)
Link:
http://bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640/20/15/435c0d5cd3.jpg
jak dla mnie znacznie lepiej. patrzac na nia na nowym plakacie juz nie zastanawiam się czy Alicia nie zmieniła aby zawodu;)
Ale retusz ciagle zbyt intensywny.