PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17809
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna

Kto oglądał bez polskich napisów?
Mocne wejście na sam początek sezonu. To lubię. Carry w więzieniu - myślicie, że jest winny? W
każdym razie ciekawy wątek, sprawa pewnie będzię się ciągnęła tygodniami jak nie dłużej. To
może być trudne doświadczenie dla bogatego prawnika - teraz w więzięni/areszczie(?) będzie
"po drugiej stronie" jego zawodowego świata. Wreszcie Finn w roli bezwzględnego prokuratora,
a nie takie ciepłe kluchy jak wcześniej. Nie mogę się doczekać na dalszy rozwój sojuszu Diane-
Alicia. Wreszcie!
Kalinda w Florrick Agos - czyżby w końcu dojdzie do konfrontacji z Alicią? Oby, bo to już zbyt długo
się to ciągnie.
Perły tego odcinka:
- miny Davida Lee i Canninga knujących przeciwko Diane
- córka Eli Golda -widać , że wdała się w ojca :) Czekam na więcej

ocenił(a) serial na 9
kilo_alfa

Ten odcinek to był mistrzostwo świata :D Wywrócił serial do góry nogami :)

ocenił(a) serial na 9
Anoobis

* było ;)

ocenił(a) serial na 10
Anoobis

Dobrze powiedziane. Odcinek po prostu rewelacyjny!
Szósty sezon zapowiada się ciekawie. Zupełnie inny poziom niż w do bólu naciąganym czwartym sezonie Suits...

ocenił(a) serial na 10
konrad_84

Suits mogą już nie wracać. Only Alicia.

ocenił(a) serial na 8
kilo_alfa

Są gdzieś może napisy do tego odcinka czy tylko mozna znaleźć wersję oryginalna?

ocenił(a) serial na 9
marlenka104

Pewnie będą za kilka dni. Ja obejrzałam wersję oryginalną, posiłkując się angielskimi napisami znalezionymi na p-o-d-n-a-p-i-s-i.

ocenił(a) serial na 10
kilo_alfa

jak zwykle twórcy stanęli na wysokości zadania... już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków, będzie super sezon :D

ocenił(a) serial na 9
est_entei

Ja najpierw myślałam, że rewolucją zgotowaną nam przez scenarzystów było otwarcie Florrick/Agos, potem, że śmierć Willa, wreszcie deklaracja Diane, że chce zmianić firmę (w finale poprzedniego sezonu)... Ale się myliłam, i to grubo :P Może jeszcze najlepsze przed nami :)

ocenił(a) serial na 8
Anoobis

Ehh patrzę na wcześniejsze odcinki i stwierdzam, że nie podoba mi się, że Eli zaczął farbować włosy.... xD

ocenił(a) serial na 8
kilo_alfa

Eli wygląda makabrycznie, prawie jak panowie z zaczeskami i tupecikami :(
Odcinek rewelacyjny, warto było czekać.

ocenił(a) serial na 8
kilo_alfa

I to się nazywa serial na poziomie <3! Odcinek genialny <3

ocenił(a) serial na 8
kilo_alfa

Bardzo dobry odcinek!

ocenił(a) serial na 7
kilo_alfa

Odcinek zaskoczył mnie pozytywnie, bo po finale 5 sezonu myślałam , że będzie mdło, a tu akcja nabrała tempa i zagęściła się. Córka EG z mocną osobowością, może wniesie więcej "życia" niż dotąd dzieci tytułowej bohaterki. Postać Alicii też potrzebuje być wyrwana ze schematu i przejść jakąś metamorfozę np. wreszcie przestać utrzymywać fikcyjne małżeństwo i zdecydować się na rozwód.
Carry został kozłem ofiarnym, ciekawe jak rozwinie się ta sprawa. Zawiązali sporo ciekawych wątków i w sumie pierwszy raz czekam na następny odcinek z zainteresowaniem, bo dotąd oglądałam jednym okiem;)

Nie podoba mi się plakat 6 sezonu,

ocenił(a) serial na 8
kilo_alfa

Uwielbiam postać Carego i to co dzieje się teraz w serialu smuci i cieszy, bo jest w centrum uwagi. Końcówka kiedy Kalinda dowiaduje się że niby jest winny i idzie obok niego w ogóle nie reagując jest dla mnie nieco niezrozumiała, co to miało na celu? Postawa Alici, Diane, kalindy taka dwutorowa niby mu chcą pomóc ale jednocześnie widać, że mają watpliwości co do jego winy i chca po prostu wygrać dla siebie. Dużo niewiadomych, mam nadzieję, że Cary okaże się niewinny i będa się przed nim kajać te wredne baby.
Widziałam promo następnego odcinka i mam nadzieję że pojawienie się nowej postaci nie ma nic wspólnego z odsunięciem Carego:-(

ocenił(a) serial na 9
grampiana

Jeśli masz na myśli postać graną przez Taye'a Diggsa, to nie dołącza do stałej obsady, tylko ma mieć w tym sezonie wieloodcinkowy "łuk" ("arc" po angielsku, nie mam lepszego pomysłu na tłumaczenie ;)). Natomiast w stałej obsadzie (już od odcinka, w którym zginął Will) jest Finn Polmar. Postać Cary'ego wydaje mi się niezagrożona.

ocenił(a) serial na 8
Anoobis

Ciekawe? Dzięki nie wiedziałam, bo nie siedzę w tego typu newsach.