PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17841
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna

lipa

ocenił(a) serial na 3

właśnie obejrzałem 7 odcinek 1-go sezonu i muszę przyznać że zrobiłem to na siłę, serial w ogóle nie wciąga i nie zachęca do dalszego oglądania, być może się mylę ale skoro te kilka godzin mnie nie poklepały to wątpię że coś by się miało zmienić. Przed tym trzasnalem wszystkie 4 sezony życie na fali i powiem ze wciagnelo mnie od 1-go odcinku i tylko sie rozkrecalo. Żona idealna: pierwsze 3-4 odcinki nic, myslalem ze sie rozkreci ale rezygnuje, szkoda czasu, podkreslam ze to tylko i wylacznie moja opinia, pozdro

laskorn

Mam podobnie, tylko przebrnąłem przez więcej, oglądam bo oglądam, ale nie przykuwa do ekranu monitora.

Tomususan

A ja uważam, iż to świetnie napisany serial !!

ocenił(a) serial na 10
laskorn

Wg mnie wciąga kompletnie od bodajże 4 odcinka 2 sezonu. Obejrzyj kilka i zobacz czy widzisz różnicę.
Z mojego punktu widzenia życie na fali to za przeproszeniem kiszka i porównałabym go do mody na sukces. Nie o to chodzi w TGW, tu na szczęście miłosne problemy stanowią margines.

ocenił(a) serial na 9
dzebedisa

świetnie napisany serial, porównanie z życiem na fali pozostawię bez komentarza :) heh ubawiłem się wpisem autora wątku :)
no cóż seriale takie jak TGW, Damages czy The West Wing naprawdę nie są dla wszystkich

ponad 2 m-ce do kolejnego odcinka...