............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ...................
Skoro kolejny sezon mamy zapewniony, to czy reakcja Kalindy na propozycję Alicji to tylko zaskoczenie, czy jednak jest cos jeszcze? czy ktos też tak to odebrał?
myślę, że tylko zaskoczenie. Myślę, że Alicia jest dla Kalinda bardzo bliska, w pewnym sensie nawet ją kocha :) Świadczy o tym chociażby jak bardzo starała się, aby nie wyszedł na jaw Alicii fałszywy podpis ;-)
no właśnie obawiam sie, że jak chodzi o seriale to już jestem chyba przewrażliwiona i doszukuję się czegoś co nie ma miejsca:)
to tylko moja interpretacja ;-) mieć tylko nadzieję, że faktycznie jesteś przewrażliwiona ;)
wydaje mi się, że Kalinda ma cos na sumieniu.. ten wzrok na koncu nie byl tylko zaskoczeniem ale jakby ja cos martwilo
alicia daje w koncu jej druga szanse ale ona znowu cos ukrywa
w 16 odcinku kiedy kalinda rozmawiala z willem i on jej powiedzial ze przekazal jej sprawe alici to powiedziala czy robi to zeby polepszyc stosunki miedzy nimi, o co chodzi chyba nigdy nie mieli jakis klotni no nie ?
też możesz mieć rację, tylko jeśli rzeczywiście wzrok Kalindy wskazywał na obawę, to może dlatego, że nie chce drugi raz zawieść Alicii...? W sumie musi być coś na rzeczy, jeśli będzie kolejny sezon.
will i kalinda, ale jej chyba chodzilo ze miedzy nia a willem tylko miedzy nia a alicia
poziomka320, Twój styl pisania jest podobny do stylu wypowiedzi mojej siostry. też nigdy nie rozumiem o co właściwie jej chodzi :p :)
Osobiście odebrałam to tak samo jak Ty..... Coś wisi w powietrzu między Kalindą a Alicią.... Z wyważonej i ostrożnej osoby Alicia staję się odważniejsza i bardziej otwarta.... Zobaczymy co będzie dalej..... :-)
Kalindę uwielbiam.... Jest taka zagadkowa i intrygująca..... jej relację z carrym były magiczne w poprzednich sezonach.......
tez ja uwielbiam a jej relacja z carrym byla swietna
szkoda ze teraz ich tak malo w 2 sezonie bylismy swiadkami rodzacej sie miedzy nimi przyjazni a nawet czegos wiecej a w 3 serii po tym pocalunku juz prawie w ogole ich razem nie ma, a wlasnie w promo 12 odcinka byla miedzy nimi scena pocalunku pokazana ale jej nie bylo, a szkoda
ja bym chciała więcej carrego, ale niekoniecznie chcę by tworzyli zaraz mu związki, bo tego pełno w innych serialach, ale fajne sa te subtelne flirty i docinki i to lubię :)
w ostatnim odcinku był chyba tylko w jednej scenie,mam nadzieję,że wróci do Lockhart Gardner i będzie go więcej ;) Kalindę kocham a jej przyjaźń z Willem to już w ogóle ;)