PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17808
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna

............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ...................

Skoro kolejny sezon mamy zapewniony, to czy reakcja Kalindy na propozycję Alicji to tylko zaskoczenie, czy jednak jest cos jeszcze? czy ktos też tak to odebrał?

ocenił(a) serial na 8
dzebedisa

myślę, że tylko zaskoczenie. Myślę, że Alicia jest dla Kalinda bardzo bliska, w pewnym sensie nawet ją kocha :) Świadczy o tym chociażby jak bardzo starała się, aby nie wyszedł na jaw Alicii fałszywy podpis ;-)

ocenił(a) serial na 10
gabriela90

no właśnie obawiam sie, że jak chodzi o seriale to już jestem chyba przewrażliwiona i doszukuję się czegoś co nie ma miejsca:)

ocenił(a) serial na 8
dzebedisa

to tylko moja interpretacja ;-) mieć tylko nadzieję, że faktycznie jesteś przewrażliwiona ;)

ocenił(a) serial na 10
dzebedisa

wydaje mi się, że Kalinda ma cos na sumieniu.. ten wzrok na koncu nie byl tylko zaskoczeniem ale jakby ja cos martwilo
alicia daje w koncu jej druga szanse ale ona znowu cos ukrywa
w 16 odcinku kiedy kalinda rozmawiala z willem i on jej powiedzial ze przekazal jej sprawe alici to powiedziala czy robi to zeby polepszyc stosunki miedzy nimi, o co chodzi chyba nigdy nie mieli jakis klotni no nie ?

ocenił(a) serial na 8
poziomka320

też możesz mieć rację, tylko jeśli rzeczywiście wzrok Kalindy wskazywał na obawę, to może dlatego, że nie chce drugi raz zawieść Alicii...? W sumie musi być coś na rzeczy, jeśli będzie kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 8
gabriela90

ale kto nie mial kłótni? Alicia i Kalinda czy Will i Alicia?

ocenił(a) serial na 10
gabriela90

will i kalinda, ale jej chyba chodzilo ze miedzy nia a willem tylko miedzy nia a alicia

ocenił(a) serial na 10
poziomka320

poziomka320, Twój styl pisania jest podobny do stylu wypowiedzi mojej siostry. też nigdy nie rozumiem o co właściwie jej chodzi :p :)

dzebedisa

Osobiście odebrałam to tak samo jak Ty..... Coś wisi w powietrzu między Kalindą a Alicią.... Z wyważonej i ostrożnej osoby Alicia staję się odważniejsza i bardziej otwarta.... Zobaczymy co będzie dalej..... :-)

Lana84

Kalindę uwielbiam.... Jest taka zagadkowa i intrygująca..... jej relację z carrym były magiczne w poprzednich sezonach.......

ocenił(a) serial na 10
Lana84

tez ja uwielbiam a jej relacja z carrym byla swietna
szkoda ze teraz ich tak malo w 2 sezonie bylismy swiadkami rodzacej sie miedzy nimi przyjazni a nawet czegos wiecej a w 3 serii po tym pocalunku juz prawie w ogole ich razem nie ma, a wlasnie w promo 12 odcinka byla miedzy nimi scena pocalunku pokazana ale jej nie bylo, a szkoda

ocenił(a) serial na 10
poziomka320

ja bym chciała więcej carrego, ale niekoniecznie chcę by tworzyli zaraz mu związki, bo tego pełno w innych serialach, ale fajne sa te subtelne flirty i docinki i to lubię :)

ocenił(a) serial na 10
dzebedisa

w ostatnim odcinku był chyba tylko w jednej scenie,mam nadzieję,że wróci do Lockhart Gardner i będzie go więcej ;) Kalindę kocham a jej przyjaźń z Willem to już w ogóle ;)

ocenił(a) serial na 10
niebawem

oj Kalinda ma coś na sumieniu, jestem tego pewna bardzo bardzo ;)))