PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501262}

Żona idealna

The Good Wife
2009 - 2016
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 17809
7,3 6 krytyków
Żona idealna
powrót do forum serialu Żona idealna

odc. 16 zmiótł z powierzchni ziemi wszystkie wcześniejsze odcinki (mały spojler:)...to jak Diane & Will załatwili Bonda pod koniec odc.- bezcenne, uwielbiam ten serial i w takich momentach jak ten poprostu uśmiech od ucha do ucha, do ostatniej chwili niewiadomo było co z tego wyniknie, dostał to na co zasłurzył! świetnie napisany scenariusz. BRAWO :)))

ocenił(a) serial na 8
londontown

Rzeczywiście najlepszy, idealnie budowane napięcie, sama nabrałam się na to, że Julius zdradził Willa i Diane z Bondem;-). Nie mogę doczekać się następnego odcinka, szkoda, że na napisy trzeba czekać aż tyle. Ciekawe czy to ogólna tendencja wzrostowa jeśli chodzi jakoś(która i tak jest przyzwoita) sezonu, nieźle będą musieli postarać się z finałem, żeby zaskoczyć widza.

ocenił(a) serial na 9
3razyJOT

Odcinek świetny, choć byłam pewna, że Will i Diane wygrają w rozgrywce z Bondem, prawie dałam się nabrać. Może dlatego, że nigdy nie lubiłam Juliusa. Teraz jednak bardzo zaplusował tekstem "Nie lubię cię" ;) Scena głosowania ogólnie była rewelacyjna, zabawny wątek ze starymi kolegami Sterna no i David Lee - uwielbiam gościa i powinno być go więcej - "Jesteśmy bezdomnymi prawnikami!" :)

Aga_darkside

zgadzam się :) scena głosowania poprostu rozwala :) najlepsze:- Whhhy? - I don't like YOUUU(uśmieszek:) hi hi hi