Żona idealna: Sezon 6 Żona idealna sezon 6, odcinek 7
odcinek Żona idealna (2009-2016)

Żona idealna | Sedno sprawy

Message Discipline 44m
8,0 170  ocen
8,0 10 1 170
Żona idealna
powrót do forum s6e7

Odcinek 6x07

ocenił(a) serial na 8

Coś ten serial traci impet. Jak dla mnie przenosiny do starej agencji nie były dobrym posunięciem. Z
jednej strony jest to mylące, jakby nic się nie zmieniło, z drugiej - brakuje wyrazistych postaci jak
David Lee, które silnie kojarzą się z tymi wnętrzami. Może faktycznie jak się Finn wprowadzi na górę
to coś się ożywi. Na razie jest kreowany na drugiego Willa i jego relacje z Alicją też. Co do kampanii -
czułam, że pojawi się inny kandydat, Castro jest malo wyrazisty i nie jest interesującym
przeciwnikiem. Ale taki z d.py wzięty, to ja wiem, czy taki ekscytujący pomysł ;-/
To się w ogóle źle ulozylo. Wolalabym, żeby Diane poszla na prokuratora, jak jej proponowali. Poki
jest a kancy, Aliszja i Cary nigdy nie zostaną nowymi Diane i Willem. A teraz Diane jest taka dobra
ciocią, co klientów przyprowadziła, lokal zalatwila i tak wygląda jakby ze znużeniem ogarniala bandę
przedszklakow, jaką jest nowa ekipa.

ocenił(a) serial na 9
e_wok

Zgadzam się, początek sezonu był bardzo obiecujący, ale teraz mam wrażenie, że mogło być lepiej. Najbardziej chyba rozczarował mnie wątek Cary'ego - w poprzednich sezonach nie miał żadnego poważnego wątku, teraz ma, ale jest jakiś bezpłciowy. Nie wiem, mam wrażenie, że choć Cary sympatyczny to totalnie bez charyzmy.

suchfun

Tak, zdecydowanie wątek Cary'ego psuje znaczną część tego sezonu. Zresztą na wszystkich zagranicznych stronach jakie czytałam, widzowie są zgodni co do tego, że powinni darować sobie już tą historię (niestety producenci na razie utrzymują, że będzie tego więcej...). Dodatkowo chyba stało się tradycją, że jak ktoś odchodzi z serialu to zaczynają mu poświęcać większość czasu. Mam tu na myśli wszystkie wątki związane z Kalindą, które po ponad 5 latach emisji serialu wyskoczyły jak grzyby po deszczu, bo aktorka odchodzi. Osobiście mnie to nie cieszy, bo nie przepadam za tą postacią. Jak dla mnie początek sezonu również był bardzo obiecujący. Później się coś popsuło, ale odcinek 7 i 8 były już całkiem dobre. No a epizod 9 robią Kingowie, więc szykuje się na kolejne dzieło sztuki ;)