Kupiłam sobie "Świat..." w poniedziałek. W środku jest plakat z Summer i Sethem (nie wiem czy wiecie,że prawdziwym życiu są parą :P), ciekawostki na temat Setha.Zaś w nowym "Twiście" na okładce jest Summer a w środku informacje na temat jej i Adama Brody'ego. Ale nie do tego zmierzam...
Na ostatnich stronach są "Pytania do redakcji".
Dowiedziałam się z nich, że 3 seria będzie puszczona dopiero na wakacje. Zaś w czwartej serii Misha Burton nie pojawi się, gdyż zrezygnowała z udziału w serialu i ją uśmiercili. Wiem że już to wiecie, ale ja tez od jakiegoś maja/czerwca, ale wkurza mnie jak ktoś pisze, że może przezyje:P.
BŁAGAM nie piszcie pod spodem "Może ona przeżyła" bo tego nie wytrzymam. Nie będzie Marissy w 4 serii i to jest w 100% pewna i sprawdzona informacja. (wątpię żeby świat seriali się mylił)
Do tematu :"Marissa Dies". Ludzie..piszecie, że dziewne że Ryanowi się nic nie stało a Marissa umrze i to jest dziwne...Prawda jest taka, że (cytuję):
pierwsze plotki o tym, że Misha nie chce grac Marissy w życiu pojawiły sie już w lutym.Wtedy rzecznik je zdementował. Trzy miesiące później Barton ogłosiła, że odchodzi z obsady.Szefowie Warner Bros postanowili, że uśmiercą jej bohaterkę.W scenariuszu ostatniego odcinka pojawia się scena, w której ginie Marissa Cooper. Misha nie narzeka na brak propozycji. Właśnie skończyła zdjęcia do dramatu "Closing the ring"."
Czułam że musiałam to przepisać, bo byście nie dali spokoju. :P
Racja, odbierasz nam nadzieje... ja tez czytalam ta gazete, ale najbardziej ciekawi mnie to z kim Rayan pozniej bedzie. Mam tylko ogromna nadzieje ze nie z ta poprzednia bo chyba "rzuce" ten serial... a tak bardzo go polubilam. To wszystko jest takie naciągane, a mysla ze ciekawe... ja uwazam ze wkurzajace
"nie z ta poprzednia bo chyba "rzuce" ten serial"
W sumie zawsze można sobie wmawiać że serial się skończył na III sezonie ;)