i ja mam teraz czekać pół roku albo nawet dłużej zanim zobaczę co się stanie?! chyba żartują...
Ja też sie cholernie cieszę z tego powodu. Zamiast dawać jakies głupie Tańce z Rozgwiazdami czy kretyńskie telenowele mogli by ruszyc tyłki i puścic kolejny sezon!!!
jak dla mnie to byl najbardziej dramatyczny odcinek z calej tej serii...az dostalam gesiej skorki widząc ostatnią scene...Marrisa nie miala wyboru,musiala tego dokonac...
juz nie moge sie doczekac(jak wszyscy) kiedy tv wyemituje kolejną serie,ale jak sadze nie bedzie to wczesnie:(
Łops, dodało się trochę dużo tego.
A nie wiecie, keidy dokłądnie to mają puścić (tzn. 3 sezon)?
To jest po prostu niedorzeczność... Pff...
Ludzie pisali maile i odpowiadano im, że nie wiaodmo czy i w ogole puszczą cd. Ale ostatnio gdy do nich napisałm, odpowiedzieli tylko, że nie wiadomo kiedy.
Czyli może puszczą?? Ale szybko tego nie zrobią... :| :(
puszczą,bo wyqpili :) Qrde,ale kiedy ? :(:(:(:(:(
Moglby mi ktos podac meila do TVN ?
Łeee ... :(
mam nadzieję, że puszczą następny sezon.... dokładnie zgadzam się z Wami, zaiast puszczać n-tą edycję tańca z gwiazdami i jakieś argentyńsko-wenezuelskie telenowele wykupiliby 'the o.c.' ponoć ma być ciekawie.
Ja słyszałam, że sezon wykupiony, ale zanim go puszczą, to juz dawno będzie nakręcony 4 sezon :D
wydaje mi sie ... no chyba tak jak wam ze nastepne sezon bedzie na nastepnych wakacjach ... beznadziejnie... chodz ... bedziemy miec wakacje (kto jak kto) ale jab ede i wtedy dalej nie opuszcze ani jednego odcinka :) jejku juz niemoge sie doczekac 3 seri ! ... jestem zalamana ze marrisa zginie pozdrawiam !
OMG,JAK TO SIĘ MOGŁO TAK SKOŃCZYĆ????????:/Budują napięcie,nie ma co:/Akurat w ost.odcinku tyle się wydarzyło!Wcześniej jakoś nie było aż takich ekscesów...Nie można gdzieś kupic 1 i 2 serii????Z neta zbyt długo się ściąga....Chyba,że ktoś zna lepszy p.od MegaShare????/
OMG,JAK TO SIĘ MOGŁO TAK SKOŃCZYĆ????????:/Budują napięcie,nie ma co:/Akurat w ost.odcinku tyle się wydarzyło!Wcześniej jakoś nie było aż takich ekscesów...Nie można gdzieś kupic 1 i 2 serii????Z neta zbyt długo się ściąga....Chyba,że ktoś zna lepszy p.od MegaShare????/