Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

wlasnie obejrzalam 1 odcinek i tak sie zastanawiam, co sie porobilo z tym O.C. ? :( kiedys to byl taki swietny serial.. a teraz? Ryan ma jakas dziwna prace.. Summer w ogole nie wiem, tak sie zmienila... Wszyscy sa dziwni... tylko Cohenowie są spoko tak jak dawniej..
a tak poza tym czy odcinek sie konczy nad grobem Marissy, jak Julie daje Ryanowi ta teczke czy cos jeszcze pozniej jest?
pozdrawiam

martynka91

heh później sie rozkręca,jets dużo fajniej ;] obejrzyj resztę :];];]

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

czyje wesele i jak to sie stało że marrisa umarła?

ocenił(a) serial na 9
martynka91

zgadzam sie . Obejrzyj reszte odcinkow. Przez pierwsze 3 trzeba jakoś przebrnąć ale potem jest juz tylko lepiej. 5i6 sa naprawde ciekawe .

ocenił(a) serial na 10
HaleyJames

No sorry ale jak bohaterowie mają się zachowywać po śmierci Marrisy, przecież nie bedą udawać, że nic się nie stało, żałoba musi być!!!!!!!!!
Potem faktycznie jest weselej:)))
The OC rulez.

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

jak to sie stało że marrisa umarła kogo weslele?

ocenił(a) serial na 7
anusya

nie wesele tylko weseleJ. mariisa umarła w wypadku w ost. odc. 3 serii

oliina

ale i tak sadze ze ten serial byl kiedys ciekawszy... usmiercenie glownej bohaterki to wieeeeelki blad.. bez niej jest nudo, a poza tym ona pasowala do Ryana, a on teraz sam i w ogole... :(
no i kiedys ten serial byl tak na maxa popularny.. tu na foorum dziennie tyle ludzi pisalo.. ale teraz cicho...

ocenił(a) serial na 10
martynka91

Ej ten wypadek to jest wtedy kiedy Ona jedzie z rayanem samochodem i ktos tam zaczyna na nich najeżdzać oni wjerdzja w cos i pojdziej on wynosi ja z samochowu i on wbucha? tak tylko pytam bo ja dopiero jestem na 12 odcnku 1 serii hhe w niedziele zaczelam ogladac :) a ten urywek widzialam na youtube:PP glupio ze zginela:/

ocenił(a) serial na 7
martynka91

dużo ludzi pisało bo leciał na TVN, A bez Marissy też jest fajnie i Ryan wcale nie jest sam.

oliina

dokładnie zgadzam sie z Violet, Ryan nie jest sam ;];];] a przynajmniej sadze że juz niedługo bedzie sam :) mimo wszystko ciesze sie ze Marissy juz nie ma :) powtarzam sie, ale nigdy jej nie lubilam :)

Aleksaa

tez aż tak za bardzo jej nie lubilam, ale duzo wnosila do serialu.. i zawsze chcialam zeby byla z Ryanem i zadna inna dziewczyna nie pasuje do niego tak jak Marissa..

martynka91

cóż martynka91 każdy ma swoje zdanie ;] od początku jakoś nie psaowała mi postać Marissy, chociaż gdyby zagrała ją jakas inna aktorka,mniej sztucznie, ale nie ma co żałować, było mineło i mam nadzieje że nie wróci wiecej ;] teraz Ryan powinien byc z Taylor!! ;] moim zdaniem są fantastyczn ą parą ;];]

Aleksaa

yep, faktycznie Taylor i Ryan to super para i tez mam nadzieje ze beda razem :D:D
i stwierdzam ze serial sie rozkreca, juz od 4 odcinka coraz bardziej mi sie podoba :D
pozdro :)

martynka91

widzialem zwiastun 8 odcinka i seth oswiadczy sie summer ....

lwitczak

a mozesz podac link ?! :D:D:D chyba sie poplacze z radosci;p;p

martynka91

ja chyba też ;];];] supeeer :D:D mam nadzieje że Summer powie tak :D

Aleksaa

no ja mysle ze powie tak:D i w ogóle mam nadzieje ze on na serio sie oswiadczy a nie ze to jakas lotka.. bo szukalam w necie i nigdzie nie moge znalezc trailera do 8 odcinka :/

martynka91

http://youtube.com/results?search_query=the+o.c.+season+4+episode+8

martynka91

http://www.youtube.com/watch?v=tTbsBZyELls jeeejuuu!!! czaicie to?! Summer albo Taylor bedzie w ciazy!!:P:P:P przynajmniej tak mi siem wydaje:D

martynka91

o majj gooottt!!:P ale Summer ma taka jakas dziwna mine jak Seth jej sie oswiadcza.. ;p jejuu ja chce juz piatekkk :):P

martynka91

a i jeszcze jedno.. jesli ktos oglądal 7 odcinek czy moglby mi wytlumaczyc o co chodzilo z tym listem od Marissy? :>

martynka91

właściwie to ja sama nie wiem dokładnie, oglądałam po angielsku i mogłam czegoś nie zrozumie,ć, ale myślę że ten list Marissa wysłała w dniu swojego wyjazdu kiedy skończyli szkołę ale nie wiem dlaczego dopiero teraz Ryan dostał ten list, ale wybaczcie mogłam coś pokręcić ;]

Aleksaa

ja tez tak mysle, zrozumialam jedynie to, ze napisala, ze kocha Ryana..

martynka91

siema
moze sie ktos do mnie odezwac na maila petervrajski@poczta.fm albo na gg 3599610 skad wykolowac odcinki z 4 serii?? :> bo to jest ekstra serial :D pozdro wam wszystkim

petervrajski

odcinki 4 serii można ściągać ze strony http://zycienafali.xt.pl/