wlasnie obejrzalam 1 odcinek i tak sie zastanawiam, co sie porobilo z tym O.C. ? :( kiedys to byl taki swietny serial.. a teraz? Ryan ma jakas dziwna prace.. Summer w ogole nie wiem, tak sie zmienila... Wszyscy sa dziwni... tylko Cohenowie są spoko tak jak dawniej..
a tak poza tym czy odcinek sie konczy nad grobem Marissy, jak Julie daje Ryanowi ta teczke czy cos jeszcze pozniej jest?
pozdrawiam
zgadzam sie . Obejrzyj reszte odcinkow. Przez pierwsze 3 trzeba jakoś przebrnąć ale potem jest juz tylko lepiej. 5i6 sa naprawde ciekawe .
No sorry ale jak bohaterowie mają się zachowywać po śmierci Marrisy, przecież nie bedą udawać, że nic się nie stało, żałoba musi być!!!!!!!!!
Potem faktycznie jest weselej:)))
The OC rulez.
ale i tak sadze ze ten serial byl kiedys ciekawszy... usmiercenie glownej bohaterki to wieeeeelki blad.. bez niej jest nudo, a poza tym ona pasowala do Ryana, a on teraz sam i w ogole... :(
no i kiedys ten serial byl tak na maxa popularny.. tu na foorum dziennie tyle ludzi pisalo.. ale teraz cicho...
Ej ten wypadek to jest wtedy kiedy Ona jedzie z rayanem samochodem i ktos tam zaczyna na nich najeżdzać oni wjerdzja w cos i pojdziej on wynosi ja z samochowu i on wbucha? tak tylko pytam bo ja dopiero jestem na 12 odcnku 1 serii hhe w niedziele zaczelam ogladac :) a ten urywek widzialam na youtube:PP glupio ze zginela:/
dużo ludzi pisało bo leciał na TVN, A bez Marissy też jest fajnie i Ryan wcale nie jest sam.
dokładnie zgadzam sie z Violet, Ryan nie jest sam ;];];] a przynajmniej sadze że juz niedługo bedzie sam :) mimo wszystko ciesze sie ze Marissy juz nie ma :) powtarzam sie, ale nigdy jej nie lubilam :)
tez aż tak za bardzo jej nie lubilam, ale duzo wnosila do serialu.. i zawsze chcialam zeby byla z Ryanem i zadna inna dziewczyna nie pasuje do niego tak jak Marissa..
cóż martynka91 każdy ma swoje zdanie ;] od początku jakoś nie psaowała mi postać Marissy, chociaż gdyby zagrała ją jakas inna aktorka,mniej sztucznie, ale nie ma co żałować, było mineło i mam nadzieje że nie wróci wiecej ;] teraz Ryan powinien byc z Taylor!! ;] moim zdaniem są fantastyczn ą parą ;];]
yep, faktycznie Taylor i Ryan to super para i tez mam nadzieje ze beda razem :D:D
i stwierdzam ze serial sie rozkreca, juz od 4 odcinka coraz bardziej mi sie podoba :D
pozdro :)
no ja mysle ze powie tak:D i w ogóle mam nadzieje ze on na serio sie oswiadczy a nie ze to jakas lotka.. bo szukalam w necie i nigdzie nie moge znalezc trailera do 8 odcinka :/
http://www.youtube.com/watch?v=tTbsBZyELls jeeejuuu!!! czaicie to?! Summer albo Taylor bedzie w ciazy!!:P:P:P przynajmniej tak mi siem wydaje:D
o majj gooottt!!:P ale Summer ma taka jakas dziwna mine jak Seth jej sie oswiadcza.. ;p jejuu ja chce juz piatekkk :):P
a i jeszcze jedno.. jesli ktos oglądal 7 odcinek czy moglby mi wytlumaczyc o co chodzilo z tym listem od Marissy? :>
właściwie to ja sama nie wiem dokładnie, oglądałam po angielsku i mogłam czegoś nie zrozumie,ć, ale myślę że ten list Marissa wysłała w dniu swojego wyjazdu kiedy skończyli szkołę ale nie wiem dlaczego dopiero teraz Ryan dostał ten list, ale wybaczcie mogłam coś pokręcić ;]
siema
moze sie ktos do mnie odezwac na maila petervrajski@poczta.fm albo na gg 3599610 skad wykolowac odcinki z 4 serii?? :> bo to jest ekstra serial :D pozdro wam wszystkim