Hej! Czy ktos z Was wie moze jaka piosenka leci w momencie, gdy Ryan znajduje Melisse probujaca odebrac sobie zycie w pierwszej serii? Unosi ja na rekach i wtedy rozbrzmiewa fajny utworek. Chcialabym wiedziec co to. Z gory dzieki! :0)
Pozdrawiam wszystkich milosnikow OC :0)
A może to jest "Still falling" wykonawcy nie pamiętam ale coś na M.
P.S. I nie Melisse tylko MARissę :)
Zgadzam sie nie Melisse tylko MARISSE
i nie Still Falling tylko " Hallelujah " - jeff Buckley
To ten kawalek leci w momencie gdy Ryan opuszcza OC i ostatnią osobą jaka widzi jest Marissa ( sezon 1 ep 1 ) ten kawalek leci gdy Marissa probuje sie zabic RYan ją znajduje , ten kawalek leci rowniez na koniec sezonu 3 .......
cała lista piosenek wraz z opisem momentu w którym można było je usłyszeć znajduje się tutaj: http://www.theoc-music.com/
Ja też się zgadzam nie Melisse tylko Marisse i nie "Still Falling". Ale oczywiście także nie jest to " Hallelujah " - jeff Buckley. Ta scena występuje na końcu odcinka 7 (sezon 1), a piosenka która w tym momencie leci to "Into dust" - Mazzy Star. <HaleyJames> nie mam pojęcia co ty za serial oglądałeś, ponieważ z tych momentów które podałeś to tylko w jednym leci piosenka " Hallelujah " - jeff Buckley jest to na koniec sezonu 3.