a już na pewno drugiej serii. Najpierw wypadek Kirsten, kłótnia z Calebem, potem jego śmierć, ta historia z Trayem, Marissą i Ryanem... Aczkolwiek miło było zobaczyć Georga Lucasa :DDD A na dodatek, o ile dobrze mnie powiadomiono to było ostatni odcinek drugiej serii i jeszcze TVN nie ma zamiaru (przynajmniej na razie) nadawać trzeciej serii :((( Pozostaje tylko cierpliwe czekanie lub... ściąganie ;)
sorry ms.bloom ale duzo pokreciles..sorry ale seth i summer sa w 3 serii i maja sie dobrze,marissa umiera w ostatnim odcinku 3 serii, a ostatni odcinek The o.c jest w poniedzialek czyli 28.08.06 ..jest pogrzeb Caleba, wraca Jimmy Cooper i wogole..jak myslicie ile bedzie kosztowac na dvd? ja mysle ze 129 zl
sorry ms.bloom ale duzo pokreciles..sorry ale seth i summer sa w 3 serii i maja sie dobrze,marissa umiera w ostatnim odcinku 3 serii, a ostatni odcinek The o.c jest w poniedzialek czyli 28.08.06 ..jest pogrzeb Caleba, wraca Jimmy Cooper i wogole..jak myslicie ile bedzie kosztowac na dvd? ja mysle ze 129 zl