Odpisał komus z was TVN w sprawie 3 serii The O.C.? Dobrze by było gdyby puścili 3 serie jakoś po poludniu, tak cos koło 17 albo 21!
Ta... wtedy to oni puszcza jakies "Na Wspólnej" czy cos w tym guście.......
Mogliby to dawac nawet raz w tygodniu, na weekendzie :)
łe... tylko w sobote i niedziele :P ? mogliby odpuścic sobie w11 albo detektywów i tam wstawić Życie na fali :D
tvn ma masę różnych programów, które mógłby sobie odpuścić i dać życie na fali, ale wątpie, żeby to zrobili
Mi odpisali praktycznie to samo co wszystkim (z niewielkimi modyfikacjami)
"Witam,
informuję, że emisja serialu "Życie na fali" zakończy się 28 sierpnia br.
Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawi się kolejna trzecia część serialu.
Pozdrawiam
dział współpracy z widzami "
Niestety , nic się nie zapowiada na że puszczą , :(
Informuję, że zakończyliśmy już emisje serialu "Życie na fali".
Nie wiemy kiedy powróci na naszą antenę.
Pozdrawiam
Dział wspólpracy z widzami
a ja gdzies czytałam, że mają puścić tak na zimę, bo teraz to na pewno nie puszczą, skoro 2 seria była z 2005 roku, a w Polsce nie puszczają takich nowych seriali amerykańskich...
a tak w ogóle to kiedys mi przemknęły przez oczy linki do odcinków The O.C. z 1 i 2 serii... nie wie ktoś, gdzie moge to znaleźć?
z góry dzięki:)
nie chce żeby odpuszczali na wspólnej!! :P poza tym na wspólnej i tak trwa nie całe 30 min. więc dużo to nie da
Informuję, że zakończyliśmy emisje serialu "Życie na fali".
Obecnie nie wiemy kiedy powróci na naszą antenę.
Prośbę Państwa przekazaliśmy do działu programowego.
Pozdrawiam
dział współpracy z widzami
Informuję, że zakończyliśmy emisje serialu "Życie na fali".
Obecnie nie wiemy kiedy powróci na naszą antenę.
Prośbę Państwa przekazaliśmy do działu programowego.
Pozdrawiam
dział współpracy z widzami
Ja pierdole ! Czy wy nie wiecie ze w POLSCE nie zostanie wyemitowany The O.C. - sezon 3 w ciagu najblizszego 5 lecia ?
Sezon 3 ukazuje sie dopiero na dvd we wrzesniu za granica!!!
Wiec nie ma mozliwosci zeby zostal puszczony zaraz na TVN'e , chyba przeniesiemy sie do rownoleglej rzeczywistosci w ktorej Polska jest normalnym krajem;]
BTW. The Orange Country = Zycie na Fali ...
Poklon dla tlumacza :/
Tak jak One Tree Hill-pogoda na miłość :P Gdyby nie przypadek, nie zaczęłabym oglądać ani O.C. ani OTH bo same polskie tytuły przypominające seriale brazylijskie odstraszają...
sezon 3 od 6 kwietnia!!!!super!!!godziny emisji 14:00 i powtorka nastepnego dnia o 6:45
3 seria bedzie emitowana juz 6 kwietnia po serialu weronika mars seuper co nie :)
kurcze o 14 to ja codziennie jestem w szkole. bez sensu. i to napewno nie tylko ja jestem w takiej sytuacji.
hehe, nie tylko ty ;) Ale co mozna zrobic? Nie ma wyjscia, ostatnią lekcje sie przepisze od kogos ;P
Cytuję :
"Czy wy nie wiecie ze w POLSCE nie zostanie wyemitowany The O.C. - sezon 3 w ciagu najblizszego 5 lecia ?
Sezon 3 ukazuje sie dopiero na dvd we wrzesniu za granica!!!
Wiec nie ma mozliwosci zeby zostal puszczony zaraz na TVN'e , chyba przeniesiemy sie do rownoleglej rzeczywistosci w ktorej Polska jest normalnym krajem;] "
Widzisz, może jednak jesteśmy normalnym krajem, skoro O.C. zostanie wyemitowane przed premierą DVD?? ;)
no ja nawet kiedy koncze najwcześniej (13:35) to w domu jestem na 15 wiec nici z serialu. A o 6:45 już jestem w drodze do szkoły. Aj, szkoda bo czekałam na ten serial.
UWAGA DALEJ JEST SPOILER! KTO NIE CHCE WIEDZIEĆ CO SIĘ STANIE NA KOŃCU III SEZONU NIECH NIE ZJEŻDŻA DALEJ!
A ja mam na kompie 3 serie.. ale nie mam ostatniego odcinka bo jakos tak mi zal ze Marissa umrze :( zawsze tak fajnie było jak była ich ta cała czwórka tj. Ryan&Marissa, Seth&Summer.. w 4 seri podobno ma być Ryan z Teylor.. musze zacząć ściagąc 4 serie i pogodzic sie ze śmiercią Marissy.. niestety ;(
ee tam ja też myslalam ze bedzie dennie bez Marissy ale wierz mi mozna sie przyzwyczaic:P Mi osobiscie bardzo sie podobal 4 sezon.