Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Jak dla mnie 3 sezon rozpoczyna sie po prostu tragicznie. nuda nuda nuda... 1 sezon był rewelacyjny 2 jakos przeleciał... nie ma co na siłe ciagnac ...

ocenił(a) serial na 10
mushanga

Mnie się podobał pierwszy odcinek 3 sesonu bardzo. Szkoda mi Rayana , płakać mi się chciało jak na końcu pobiegł pożegnać się z bratem a ten nawet nie pomachała do niego. J przytulił się do Sandego to mi wycisło łzy a z tego co wiem to nigdy sie nie wzruszałem na filmach i serialach .Na 1 i 2 sesonie leciały mi chekto litry łez , hehee.
Kocham OC i pozdrawiam wszystkich!!!

Umbrella_OC

TREY MU POMACHAŁ!!!!
Tylko w Polsce serial jest emitowany pełnoekranowo a w USA i na DVD odcinki są w formacie panoramicznym (widescreen). Ja mam ten odcinek i na nim Trey PIERWSZY MACHA RYANOWI, a w TVN-ie wyglądało tak, jakby tylko Ryan mu pomachał!

ocenił(a) serial na 10
mushanga

fakt, pierwsze minuty odcinka sprawiają raczej letnie wrażenie, ale później jest lepiej: gdy Seth i reszta wypłynęli jachtem serial wrócił do formy. Dużo winy (tego letniego pierwszego wrażenia) ponosi w tym tłumaczenie które spłyca różnego rodzaju aluzje i dowcipy zastępując je uniwersalnymi polskimi zwrotami, które nie do konca pasują do Setha czy Summer. A i lektor, chyba inny niż przy sezonie 1. i 2. ni cholery mi nie pasuje: czyta kwestie z zaangażowaniem godnym rezydentów kostnicy... Ale i tak sobie kupie DVD i będę oglądać z napisami ;)

ocenił(a) serial na 10
mushanga

Masz racje ten dzisiejszy odcinek był straaasznie nudny. Flaki z olejem.
Zobaczymy jaki będzie ten następny ;) Oby lepszy :D
Ah ale i tak najlepsza była 1 i 2 seria :)

ocenił(a) serial na 8
tynkuska

Tak pierwsze 3 odc sa dosc nudne,ale potem sie rozkreca:)wiec sie nie zniechecajcie:)bedzie lepiej