dziwnie wsumie ten 1 odcinek nic nie mowil pomijajac fakt zainteresowania summer kurczakami :P LOL wogole to tak dziwnie jak nie ma Marissy....
moze i dziwnie ale jakos mi jej nie szkoda... podobno aktorka wnerwiala tworcow serialu i postawnowili jej podziekowac - oficjalnie inna gadka... co do nowych odcinkow, w najblizszym tygodniu podwojne emocje - 2 odcinki w srode i czwartek... - jak tak dalej pojdzie to skoncza nadawac w ten sezon przed swietami - fox zamowil tylko 16 odcinkow! Ehh szkoda ze u nas nie dochodzi sygnal z tego satelity na ktorym jest fox...
olać ten serial, bez Mischy Barton to już nie to samo. Nawet postaci Sendiego,Kirsten,Ryana,Setha nie absorbowały mojej uwagi jak postacie ktore reżyser usunął Shannon Lucio i Mischa Barton. Ten serail robi się nudny bo jest naciągany, i sztucznie przedłuzany, chociaż scenarzystom brakuje pomysłów.
Co do przedluzania serialu zgodze sie po czesci... mianowicie wg mnie 3 sezon rzeczywiscie byl naciagany, ale chce poczekac i zobaczyc jak bedzie z 4, gdyz niektore serie tak maja... np. ER - 11 sezon byl cienki, natomiast 12 lepszy! Swoja droga jesli w tym sezonie znowy straca widowni to pewno nie bedzie kontynuacji serialu - dlatego Fox zamowil tylko 16 odcinkow i pewno w razie kiepskiej ogladalnosci zleca kilka pozostalych tak aby moc zakonczy jakos serial calkowicie. Ogladalnosc 2 sezonu w Stanach byla lepsza niz 1, natomiast 3 drastycznie nizsza niz 1... Co do pytania powyzej odnosnie pory emisji w srode i czwartek w najblizszym tygodniu - a skad mam to wiedziec tak ustalili ramowke i tyle;) Normalnie co czwartek leci na Foxie o 9PM, natomiast ER na NBC o 10PM - zatem nie robia sobie konkurencji;)
wlasnie obejrzalem 2 odcinek i mysle ze ta seria bedzie fajniejsza od 3... ida w dobra strone - odrzucajac dotychczasowa sielanke... hehe Seth z tatuazem;)
Moge sie dowiedziec co bylo w 2 odcinku?? moze byc na maila gdzyby ktos nie chcial tego wiedziec przed obejrzeniem rafixon2@o2.pl