Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

dziwnie wsumie ten 1 odcinek nic nie mowil pomijajac fakt zainteresowania summer kurczakami :P LOL wogole to tak dziwnie jak nie ma Marissy....

ocenił(a) serial na 10
d_a_g_a

moze i dziwnie ale jakos mi jej nie szkoda... podobno aktorka wnerwiala tworcow serialu i postawnowili jej podziekowac - oficjalnie inna gadka... co do nowych odcinkow, w najblizszym tygodniu podwojne emocje - 2 odcinki w srode i czwartek... - jak tak dalej pojdzie to skoncza nadawac w ten sezon przed swietami - fox zamowil tylko 16 odcinkow! Ehh szkoda ze u nas nie dochodzi sygnal z tego satelity na ktorym jest fox...

ocenił(a) serial na 7
k_luke

a dlaczego w środę i czwartek??

ocenił(a) serial na 9
oliina

olać ten serial, bez Mischy Barton to już nie to samo. Nawet postaci Sendiego,Kirsten,Ryana,Setha nie absorbowały mojej uwagi jak postacie ktore reżyser usunął Shannon Lucio i Mischa Barton. Ten serail robi się nudny bo jest naciągany, i sztucznie przedłuzany, chociaż scenarzystom brakuje pomysłów.

ocenił(a) serial na 10
mate21

Co do przedluzania serialu zgodze sie po czesci... mianowicie wg mnie 3 sezon rzeczywiscie byl naciagany, ale chce poczekac i zobaczyc jak bedzie z 4, gdyz niektore serie tak maja... np. ER - 11 sezon byl cienki, natomiast 12 lepszy! Swoja droga jesli w tym sezonie znowy straca widowni to pewno nie bedzie kontynuacji serialu - dlatego Fox zamowil tylko 16 odcinkow i pewno w razie kiepskiej ogladalnosci zleca kilka pozostalych tak aby moc zakonczy jakos serial calkowicie. Ogladalnosc 2 sezonu w Stanach byla lepsza niz 1, natomiast 3 drastycznie nizsza niz 1... Co do pytania powyzej odnosnie pory emisji w srode i czwartek w najblizszym tygodniu - a skad mam to wiedziec tak ustalili ramowke i tyle;) Normalnie co czwartek leci na Foxie o 9PM, natomiast ER na NBC o 10PM - zatem nie robia sobie konkurencji;)

ocenił(a) serial na 10
d_a_g_a

wlasnie obejrzalem 2 odcinek i mysle ze ta seria bedzie fajniejsza od 3... ida w dobra strone - odrzucajac dotychczasowa sielanke... hehe Seth z tatuazem;)

k_luke

Moge sie dowiedziec co bylo w 2 odcinku?? moze byc na maila gdzyby ktos nie chcial tego wiedziec przed obejrzeniem rafixon2@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
rafi_4

Proponuje wejsc na strone serialu - fox.com/oc -) tam jest odnosnik do dwoch pierwszych pelnych odcinkow 2 sezonu... wystarczy tylko w przegladarce ustawic serwer proxy na jakis darmowy ze Stanow...