ale u nas przypuszczalnie w wakacje ale dopiero 3 sezon, poniewaz jeszcze nie puszczali ;];];] 3 ogladalam wiec mam nadzieje ze niedługo bedzie mozna sciagnac 4 ;];];]
ja też mam taką nadzieję:) Jednak jeśli to w listopadzie bedzie puszczane na Fox-ie, to obawiam sie ze bardziej realnym terminem do sciagania jest początek nastepnego roku... Na TVN lepiej nie liczyć - nie wykupili licencji do 3 seri, wiec puszczenie 4 nawet w wakacje bedzie malo prawdopodobne!
ja też mam taką nadzieję:) Jednak jeśli to w listopadzie bedzie puszczane na Fox-ie, to obawiam sie ze bardziej realnym terminem do sciagania jest początek nastepnego roku... Na TVN lepiej nie liczyć - nie wykupili licencji do 3 seri, wiec puszczenie 4 nawet w wakacje bedzie malo prawdopodobne!
Bez przesadyzmu z tym ściaganiem dopiero na początku przyszłego roku... (HD?)TVRIP pojawić się może nawet tego samego, najdalej następnego dnia :]
odcinek bedzie w necie zaraz na drugi dzien albo i szybciej (ale jesli ktos bedzie sciagal z bearshare to bedzie musial z 2-3 dni czekac az sie pojawi) tak bylo w przypadku serialu OTH premierowy oscinek mialam juz nastepnego dnia. Wydaje mi sie ze tak samo bedzie z OC (tylko bedzie trzeba szukac w necie)
Cóż,do mnie doszlo,ze TVN wykupil 3 sezon , ale mają juz ustawioną ramówkę na jesien , dlatego OC nie jest emitowane. Zreszta wiadomo,ze serial oglada glownie mlodziez,wiec gdyby mieli emitowac "Życie na fali" np o 11 rano,to po prostu by im sie nie oplacalo ;) Dlatego pewnie uznali,ze najlepiej bedzie,jezeli dla tego serialu zarezerwują lato. Obilo mi sie o uszy rowniez,ze w wakacje puszczą kolejne 2 sezony,czyli sezon 3 i 4. :)
Ja jednak preferuje bardzo dobra POLSKA strone o the o.c. ( http://igi2.webd.pl/index.php [igi2.webd.pl/index.php] )tam jest dzial download i wszystko.
Witam
4 seria zacznie sie 2 Listopada w FOX i bedzie miala tylko 16 odcinków
a co do niecierpliwych to polecam dwie stronki jedna www.slinktas.pl i druga www.mwteam.org. odcinki beda w internecie juz w godzine po emisji bo nadawane sa w postaci cyfrowej co upraszacza ich edycje:)