Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Nawet nie wiecie jak bardzo się wkurzyłam. :/ Nie miałam pojęcia że to dzisiaj się zaczyna 3 sezon. Nie obejrzałam. :( A wiem że powtórka będzie we wtorek o 6.45. Tylko że to troszkę za wcześnie. :( No ale będę musiała wstać. :D A tak wogóle to gdzieś przeczytałam taką informację:

Telewizja TVN ponownie wyemituje 2 sezony O.C.
Pierwszy sezon rozpocznie się 6 kwietnia o godzinie 14. Drugi zaś zaczniemy oglądać od 18 maja, zaś TRZECI - PREMIEROWY - SEZON wciągnie nas w niesamowity wir wydarzeń już 21 czerwca.

Trudno. Poświęcę się i wstanę na tą 6.45 :P Ale szczerze mówiąc chętnie obejrzałabym od nowa te 2 pierwsze sezony. Bo 1 odcinka nie oglądałam, a później w 2 sezonie pod koniec kilku bo wyjechałam. :( A może wiecie czy gdzieś w necie można po polsku obejrzeć kilka odcinków? :>

zulaizula

Ten cytat pochodzi z e-maila wysłanego przeze mnie do wszystkich użytkowników zycienafalioc.fora.pl :)

Tak miało być na początku - pierwsze 2 sezony i dopiero trzeci. Ale TVN zmieniło zdanie i od razu wyemitowało trzeci sezon (ze zmienionym lektorem, czy ja wiem czy tamten był lepszy? :)

ocenił(a) serial na 10
zulaizula

ja też jestem oburzona!! tak czekałam na 3 sezon O.C i byłam pewna że będzie wyemitowany w wakacje a nie w roku szkolnym, gdy ja jestem w szkole do 15!! porażka :/ mogli by chociaż go puścić o 15 tak jak kiedyś był, a tasiemca przesunąć na 16! film jest dla młodzieży, tylko czy nikt nie wie że o tej porze ludzie są w szkole??!! jestem zawiedziona... :(