Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

ja zaczolem ogladac serial bo zobaczylem ja ... i tak jakos sie zaczelo!!! a w 4 sezonie w 1 odcinku jest jakos dretwie i niema tej radosci z zycia brak .............itd. ale sadze ze sie to rozkreci i bedzie oks!! teraz jest mlodsza siostra marisy ale to juz to nie to samo!! niegadam ze marisa byla jakas taka super laska ale wnosila cos takiego do serialu ze chcialo sie ogladac!!! no nic smutno ze jej niema ciekawe dlaczego???
moze ktos wie??!! no nic mosialem too gdzies wydusic bo jakos tak smotno po tym odcinku!! ale swiadczy to o tym ze film jest bardzo ale to bardzo wciagajacy!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

Smutny odcinek bo odeszła osoba, którą wszyscy kochali. Zdziwiłbym się jakby Ryan zachowywał się normalnie, przecież stracił miłość swojego życia. Marissa była ważną częścią tego serialu, nic tego nie zmieni.Wszyscy bohaterowie muszą się nauczyć się żyć bez niej. Hmmm.... ciężko będzie.

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

no bedzie smutno ale ten serial zmieni sie i to bardzo ciekawe czy na lepsze?? oto pytanie??? ale sadze ze jesli ktos jest wielbicielem czy nie to serial powinien sie podobac!!

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

po 2 pierwszych odcinkach mysle ze bedzie lepszy niz 3 sezon... napewno mniej sielanki;)

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

napewno ale czasami fajnie wyobrazic to sobie!!! no nie !!! :)

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

Coop zginela w wypadku samochodowym ale kazdy juz to wie

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

kolo chyba nie na temat sie wkrecasz !!!????
na tym forum wyraznie pisze marisy brak!!!!!!!!!!!!!
wiec logiczne ze ten ktos wie ze zginela!! co zobaczyles ostatni odcinek 3 seri i zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

ocenił(a) serial na 10
waqo

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ale masz dluzo zeczy do powiedzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
waqo

Moze kupisz sobie pierw okulary apotem otworzysz swoja gebe

ocenił(a) serial na 10
waqo

Oj i dla twego infa ogladalem juz wszystkie sezony do tego czasuna fox i mam je tez na dvd weic zastanow sie co tam wygadojesz du abgeficktes arsch !!!

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

ale jest jej serialowa siostra ktora sie mocno wyrabia na sex bombe!!!
willa holland

waqo

a przeczytales pierwszy post?? pisze wyrazne czy ktos wie czemu jej nie ma?? czytaj uwaznie

ocenił(a) serial na 9
wislawielka60

Podobno potrzebowano jakiegoś " wielkiego" zakończenia dlatego Marissa zginela. Mischa Burton ktora grala Marisse mowi ze wcale nie chciala odejsc z serialu ale zgodzila sie z decyzja producentow bo coz innego mogla zrobic.
Nie powinni byli jej zabijac . Serial byl z nia lepszy. Ostatnie 3 odcinki są dziwne bez niej. Ryan jest dziwny bez niej tez :)

ocenił(a) serial na 10
wislawielka60

Założycielowi tematu trzeba przyznać rację gdyż serial stracił na tym iż Misha Barton (serialowa Marisa) już w nim nie gra...
Odcinek jest drętwy (jak to określiłeś) i nie ma radości z życia ale w sumie to ja sobie nie wyobrażam po takiej tragedii żeby wszyscy cieszyli się życiem i byli happy...
Też mi się wydaję, że się rozkręci (oglądałem jak do tej pory 3 odcinki i stwierdzam, że to dobre stare OC - uwzględniając brak Marisy) i zamiast 16 będzie 25 czy ile tam odcinków...
Co do śmierci bohaterki nie będe się wypowiadał gdyż wcześniej padło już kilka info jak zginęła

ocenił(a) serial na 10
michaki999

No niestety musze cie rozczarowac bo nawet chyba juz tych 16 nie bedzie bo zamalo ludzi oglada O.C.
Bla poruwnania: tydzien temu ogladalo 3 Milionow widzow O.C., wtym samym tygodniu lecial Lost ktory mial 17 Milionow widzow
Wiec niech cie Amerykanie zaczna O.C wreszcie ogladac!!

SETH

czlowieku co Ty caly czas piszesz jakies bzdury poczytaj sobie troche angielskich stron a nie piszesz ze odcinki ktore sa juz nakrecone nie beda wyemitowane to jest nierealne wszystkie 16 beda puszczone nawet powiem Ci lepiej bedzie 25 tylko ze narazie nakrecili tylko 16 gdyz w razie bardzo slabej ogladalnosci te 9 ostatnich odcinkow czyli od 17 do 25 beda to odcinki konczace caly serial( wiec glabie narazie nie wiedza czy maja to byc normalne odcinki czy juz odcinki konczace), a moim zadaniem z drugiej strony przeciez nie kazdy serial moze miec taka ogladalnosc jak LOST no trudno tego serialu nie prebija ale the o.c. tez oglada duo ludzi nie tylko w stanach wiec moze bede krecic dalej bo nie wierze ze w stanach leca tylko seriale ktore maja tak wielka ogladalnosc jak LOST...

ocenił(a) serial na 10
lwitczak

Ej to nie jest tak czytalem juz dluzo a nawet bardzodluzo i one moga byc nakrecona ale to nie znaczy ze beda tez do konca puszczone bo fox chce na O.C. zarabiac a nie tracic i narazie bardzo bluzo ztracil na nowy rok odbedzie sie konferecia na tej bedzie fox a nie josh podejmowac decyzje czy O.C. dalej leciec moze wiec moze ty sobie troche poczytasz i pomyslisz logicznie no i apropo tylko sie amerykanska ogladalnosc liczy anie w w jakis innyc krajacht
TO SHOWBIZZ !!!:) Wiec mozye ty bedzies troche wiecej o O.C. czytak :)

ocenił(a) serial na 10
lwitczak

Wiec jak O.C. bedzie miala 16 odcinkow bedzie fajnie jak 25 to jeszcze lepiej bo UWIELBIAM O.C. ale chyba sam w to nie wiezysz bo poco im serial na ktorym nie beda zarabiali tylko tarcili
Wiesz co przeczekamy konferecie w nowym roku dowiemy sie co wtedy z O.C. sie stanie i nie kucmy sie teraz o takie glupoty

ocenił(a) serial na 9
SETH

i tak zakończenie będzie pewnie banalne. Ryan pomści Marissę, Seth i Summer bedą razem, i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie

ocenił(a) serial na 10
mate21

Szczerze ? To tak do tego zakończenia nawiąże...
Niewiem czy zauważyłeś (pewnie tak) ale większość holiłudzkich seriali kończy się wspaniałym hepi endem...
Jak do tej pory żadna końcówka (3 sezonów) raczej nie była szczęśliwa (1 - Ryan wyjeżdża, 2 - Strzelają do Treya, 3 - Marissa umiera), i to właśnie wyróżnia THE OC od innych seriali...
Cieszę się, że bez hepi endu narazie się obyło ale skoro 3 razy zakończenie serii było smutne lub (zależnie od gustu) w pół dobre (toż to Treya nie każdy musiał lubić ;) ) to tym razem dla kontrastu mogłoby się coś ułożyć, nie sądzisz ?
Z resztą... Ja tam po tych 3(niewielu...) odcinkach nowego sezonu (4) przekonałem się do tego sezonu i myślę, że będę często do niego wracał po zakończeniu emisji...

ocenił(a) serial na 9
michaki999

ja się przekonałem, że czasami lepiej jest coś wczesniej skończyć, niż usuwac z an teny później. W OC widać, że scenarzystom skończyły się pomysły, wieć po co to dalej ciągnąć?

mate21

hej wiecie czytalem gdzies ze podobno mischa barton jest bardzo niezadowolona z tego powodu ze nie gra juz w serialu jest jej z tym ciezko i takie tam....