Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

jest jakaś strona z któreś mozna sciagnac życie na fali nie ogladalam zadengo ocinka a posobno ten serial jest swietny...jesli ktos muglby mi pomuc to nPISZCIE tu albo na gadu 2464014

anusya

mozesz zainstalowac sobie np bearshare, dc czy emule i posciagac tam na pewno beda ;] a ze stron? to przez megaupload chyba sie da ale do konca nie ejstem pewna ;] pozdrawiam ;]

ocenił(a) serial na 8
Aleksaa

anusya,na bearshare sa dostepne odc the o.c niestety nie wszystkie:((Najwiekszy problem jest z pierwsza seria:/A serial jest swietny,prawie tak samo dobry jak one tree hill:P(czasem nawet chyba lepszy)

ocenił(a) serial na 10
anusya

No niewiem czy OTH coś pobije u mnie Berashare wolno działa mam Morpheusa...noi źle sie zrozumielismy chodzilo mi raczej o jakas stronke...

ocenił(a) serial na 10
anusya

To prawda serial jest najlepszym jaki do tej pory oglądałam:D:D.Najlepiej zainstaluj sobie bearshera ja go mam i ściągam z niego wszystkie odcinki O.C.Odcinki ściąga się szybko.Zawsze ściągam po 2 epizody w jeden dzień;).

ocenił(a) serial na 10
fresa89

chyba źle mnie rozumieliście mi chodzi o stronke a nie o program ja mam Morpheusa i on nie wyszukuje...Ale bearshare u mnie wolno chodzi za to mor...bardzo szybko tylko akurat tego niema...Jak narazie ogladam One tree hill i Desperate HAusewives noi tera zaczynam to mam już 1 odcinek i a 0 minut będe miała 2 i 3 już zaczyna mi sie podobac :):):)

anusya

www.zycienafalioc.fora.pl tam są wszystkie sezony (oczywiście czwarty niekompletny, ale uzupełniany :). Zapraszam w swoim imieniu - imieniu admina ;-)

anusya

Najlepiej jak sie zalogujesz na http://softland.idl.pl/ są tam wszystkie odcinti trzeba tylko weiść na forum filmowe

ocenił(a) serial na 10
pakula5

no tak są.. ale są już skasowane, bo nie były ściągane przez tydzień, a plik, który nie jest ściągany przez tydzień jest kasowany. Czy ktoś mógłby jeszcze polecić jakąś stronkę, bo u mnie są zablokowane programy p2p i niestety nie mogę ściągać przez BearShare:(