Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Mam problem, mianowicie taki, że nie wiem dlaczego Ryan znalazł się w rodzinie Setha. Dlaczeo niby jest jego bratem, chociaż chyba nie jest adoptowany?? Mam nadzieję, że ktoś mi to wytłumaczy, bo ja niestety nie oglądałam od początku...:((

ocenił(a) serial na 10
Lexie_2

Rayan wcześniej nie mieszkał z Sethem i jego rodzina,poznali sie wtedy kiedy Ryan miał kłopoty z policja i dostał adwokata z urzędu właśnie Sandego Cohena,matka Ryana wyjechała i Ryan nie miał gdzie mieszkać Sandy mu zaproponował żeby przez jakiś czas zamieszkał z nimi,potem wdał się w bójke z Lukiem i trafił do aresztu,Seth który bardzo polubił Ryana namówił Kirsten( która nie wtedy zachwycona że Ryan z nimi mieszkał ) aby odwiedziła z nim Ryana,kiedy Kirsten zobaczyła jak Ryan jest traktowany w areszcie zapłaciła kaucję i wrócili do domu od tamtej pory Ryan ma szcześliwa rodzinę:) Mam nadzieję zę coś zrozumiesz troche to poplątane:)Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

to on nie jest w zaden sposob spokrewniony z Sethem??ogladalam tez nie od poczatku ale myslalam ze to ktos z rodziny Sandyego....ehhh co glupi nie uslyszly (zobaczy) to zmysli :D

Ana_Lucia

oki dzieki zrozumiałam :P!! i swoją drogą szkoda że urwali The O.C. i to w takim beznadziejnym momencie.....pozdróffka

Lexie_2

Nic nie urwali, pokazali ostatni odcinek 2 serii, czy puszcza 3 tego nie wiadomo ale chodza glosy ze na wiosne 2007 w tvn ale to nie jest pewne

ocenił(a) serial na 10
Lexie_2

no wlasnie nieogladalas od poczatku!!!!!!!!! to wielki blad!!!!!! mozes niezrozumiec sesu serialu
najlepiej gdybys zalatwilas sobie 1 sezon i tak pokolei ogladala az do 4 serii aktualnej!!! a tak w srocie czemu jest jego bratem hmmm
bo zrewolucjonizowal cele zycie setha i jego rodziny!!! ojciec setha jest adwokatem jak nam wiadomo wiec rayan ze swoim bratem ukradli samoch. i wpadli!!! ale ze rayan jest inteligentny to sandy zobaczyl w nim siebie z pszed lat i wziol go do domu na kilka dni!!! i potem poszedl do swojej mamy ktora go wywalila z domu a gdy znowu chcial wrocic to w domu nikogo raczej niczego niebylo!!! i tak sie zaczelo!!!!
jesli jeszcze chcesz dalej wiedziec to napisz