Nienawidzę tego badziewia i tej sztuczności. Serial jest ( jak dla mnie) beznadziejny. Gra aktorów sztuczna, a fabuła "zmiksowana" i prosta. Nie jest to serial dla ludzi ambitnych!!!! Bez Obrazy!
skoro tak bardzo ci sie nie podoba to po co wchodzisz na forum...zeby nam przekazac swoja negatywna opinie??nie wydaje mi sie aby ludzi to interesowalo.bezsensu sa takie wypowiedzi ;/
Serial jest super,aktorzy świetnie graja a więc jak ci sie nie podoba to nieogladaj go ani niewchodz na farum
Mnie też takie opinie nie interesują,nie rozumiem ludzi którzy piszę takie rzeczy przecież nic nie zyskają.Moim zdaniem najlepiej nie zwreacać uwagi na takie tematy:)
A niby po co jest forum!!???? Do wyrażania opinii nie tylko tych dobrych, ale i złych!!! Człowiek wyrazi opinię, a tu grupa fanatyków owego serialiku broni go niczym Bastyli. Nikt nie zabroni wyrazić mi swego zdania, które jest jak najbardziej negatywne na temat tego "poważnego filmu".
Jeśli Ci się nie podoba, to nie musisz oglądać! Żyjesz w wolnym kraju, więc zamiast The O.C. (które jest jednym z fajniejszych seriali) możesz oglądnąć Klan, albo coś w tym guście, bo skoro nie podoba Ci się Życie na fali, to może jesteś sympatykiem tasiemców!
Animacja1, zgadzam się z tym, że na forum mają oprawo wyrażac swoje opinie nie tylko fani. Ja serial "Życie na fali" lubię i oglądam. Ale nie uważam tego za zbyt ambitny serial, po prostu jest lekki i przyjemny, gra aktorska też mnie jakoś nie zachwyca, ale są wakacje, ja siedzę w domu, a serial mam pod ręką :))) Jedyna zalety jak mówiłam: lekki, prosty i przyjemny.
i co ci dalo to ze napisalas swoja opinie?dla mnei to bezsensu....nie lubie np. matrixa ale nie wchodze na jego strone i nie pisze ze to ogole glupi film i ogolnie dno...nikt ci nie zabroni wyrazac opini ale licz sie z tym ze ci ktorym sie serial podoba beda probowali go "bronic".
poza tym tv nie jest tylko po to aby ogladac powazne rzeczy...jak uwazasz inaczej to wlacz sobie NG lub Discovery...dzieki tHE o.c chociaz na 1h dziennie moge oderwac sie codziennosci.NIE MOWIE ZE jest to najlepszy serial jaki w życiu ogladalam ale jest lekki i przyjemny w odbiorzetobie nie musi sie podobac ale to nie powod zebys wyglaszal negatywna opinie w miejscu gdzie sa sami fani (mniejsi i wieksi) tego serialu.
Ewa, ja nie uważam tak jak Ty. Forum jest moim zdaniem do wymiany swoich opini, zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych. Ja też, jak obejrzę jakiś film, wchodzę na forum, patrzę co o nim piszą, po czym sama piszę swoją opinię. widzisz gdzieś napis: "forum fanów"?
tylko wiesz opinie nawet ta negatywna mozna inaczej napisac...dla mnie bezsensem jest wrzucanie na serial w samym temacie tak jak to zrobila Animacja1.mogla to jakos inaczej ujac w slowach...nie widze tutaj napisu funklub the O.C ale wiadome jest ze na forum w 99% wypowiadaja sie osoby ktorym serial sie podoba.
no wiesz, w końcu teoria nie równa się praktyce ;)
trochę racji jednak masz, mógł to powiedzieć w inny sposób, że tak powiem "bardziej delikatny"
no wiesz, w końcu teoria nie równa się praktyce ;)
trochę racji jednak masz, mógł to powiedzieć w inny sposób, że tak powiem "bardziej delikatny"
Jak widać nie umiecie poradzić sobie z krytyką...teoria " napaść na wroga naszego serialiku" wiecznie żywa!!
Oj żywa żywa;) i raczej szybko nie umrze, bo czytając opinie fanów odnoszę wrażenie, że nie wiedzą, na czym polega forum. Kiedyś "wyzywali”, chociaż to nadal jest popularne, ale tu widać technikę typu: "nie rozmawiaj o tym, czego nie lubisz" i choćbyś napisał nie wiadomo jak kulturalną (w sposób negatywny odnoszącą się do danego obrazu) wypowiedź ona i tak zostanie odparta tymi pustymi argumentami.
Według mnie serial jest przeciętny nie jestem nim zafascynowana, nie czekam z niecierpliwością na następny odcinek z zegarkiem w ręku, jak mam czas to oglądam, a czasu mam dużo, więc sporo odcinków obejrzałam, z Animacją1 się zgodzę w kwestii fabuły. Gra aktorska jest przeciętna, miłe zaskoczenie Melindą Clarke i to wszystko.
Na wolne popołudnie.
Pozdrawiam.
dobra tak czy inaczej serial sie skonczyl i juz Twym oczom nie bedzie sie ukazywal ten serial w momencie gdy przeskakujesz pilotem z programu na program, bo wnioskuje ze serialu nie ogladasz bo jest tak gowniany.
Mam tylko jedno pytanie bo Zyciu na fali/O.C na tvnie leca Barwy grzechu (telenowela), czy na forum o tej wlasnie telenoweli piszesz ze jest to scierwo itp itd??? Przypuszczam jednak ze nie a zapewne tego nie ogladasz (ja takze), wiec powiedz mi czemu tutaj wlasnie to poruszasz? Moze dlatego ze O.C jest popularne i wiesz ze sprowokujesz tutaj wielu fanow serialu?
animacja czy jak Ci tam, wiem ze probujesz udawac madrego/madra ale po czym wnioskujesz ze ja sie zesloscilem?? Mam na glowie wieksze zmartwienia niz Twoje wywody i gdybym mial sie martwic kazda taka glupota to dawno bym dostal wrzodow, a do tego Twoj ostatni post mnie jeszcze rozbawil: "Adasiu nie denerwuj się tak bo ze złości nie obejrzysz kolejnego odcinka!!!" - to ironizowanie troszke Ci nie wyszlo. Jakbys nie zauwazyl/a to napisalem wczesniej ze serial sie skonczyl.
Ps. nie wiem czy Cie to obchodzi bo pewnie znow wiesz lepiej, ale piszac takze tego posta niestety nie bylem zdenerwowany
jest to film dla ambitnych, trzeba tylko troche wrazliwosci i checi wczucia sie w fabule ;)
Ale, kurde, "The O.C." (w Kaczogrodzie ni z gruchy, ni z pietruchy ochrzczone "Życiem na Fali") ma właśnie taką konwencję!To tak jak by się czepiać np. "Band of Brothers" - "Kompanii Braci" o to, że się dzieje w czasie II wojny, a nie np. wojen napoleońskich. Jak chcesz obejrzeć coś ambitnego, to na Film Polska (czy jakoś tak) masz całą masę poj..nych dramatów psychologicznych Zanussiego, Whirpoola czy innych Gruzów, Kutzów czy Wajdów.
a co Ty to tylko MjakMiłość czy plebanie oglądasz nie podoba Ci się to nie krytykuj bo nie Ty od tego jesteś ....!!
Adaś masz rację jestem zbyt inteligentna i na wysokim poziomie, żeby czytać wasze "opinie". Więcej tu nie wejdę (cieszcie się)
p.s Rozmowy z małym Adasiem mnie nie kręcą!! acha ja wogóle nie oglądam takich seriali o " prawdziwym życiu" , więc mnie nie złamiecie dzieciaczki!!
sorry ale nie obrazaj wszystkich ludzi ktorzy sa na tym forum...i nie mow dzieciaczki bo niektorzy moga sobie tego nie zyczyc....chyba masz za bardzo wyjebane ego i uwazasz ze jestes turbo inteligentna....jesli nawet tak jest to nie mysl ze wszyscy inni to podludzie z malym mozgiem...