Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Jak myślicie ??

ocenił(a) serial na 7

Trey naprawdę dał tej dziewczynie narkotyki? Bo mnie się wydaje, że powiedział tak tylko żeby Marissy nie aresztowali...

ewelka_87

Myśle dokładnie tak samo jak Ty na ten temat.Pewnie laska sama wzięła,albo ktoś inny jej dał.Może i Tery ma czarną przeszłość,ale nie sądze że znów nawalił.Ryan by mu już nie wybaczył kolejny raz....gorzej jak naprawde jest winny

summer91

zgadzam się z wami, mam nadzieje ze ta dziewczyna sama to wzieła. Szkoda mi Trey'a bo znow mu sie nie układa i Ryan pewnie znow bedzie mial co do niego watpliwosci eh ;P czy nie uwazacie ze Trey jeste landiejszy od Ryana? :) :P ;)

summer91

zgadzam się z wami, mam nadzieje ze ta dziewczyna sama to wzieła. Szkoda mi Trey'a bo znow mu sie nie układa i Ryan pewnie znow bedzie mial co do niego watpliwosci eh ;P czy nie uwazacie ze Trey jeste landiejszy od Ryana? :) :P ;)

ocenił(a) serial na 8
martynka91

Ja uwazam ze Trey jest o wiele przystojniejszy od Ryana ale Sethowi nikt nie dorowna:)

Edytka_4

A mi Ryan i Trey podobają się tak samo,a Seth jest the best! :D
Myślę,że laska sama wzieła te narkotyki i wątpie w to,by Trey znowu się oczernił...Jestem pewna,że Marissa nie miała nic z tym wspólnego.

ocenił(a) serial na 10
ewelka_87

Co do tych narkotyków to też tak mysle...
Jezeli Trey faktycznie nie dal jej tych narkotyków to musze przyznac, ze zachowal sie honorowo wobec Marissy... ;D
Malo kto by tak postapil ;P jezeli chodzi o nasza rzeczywistoc...

ocenił(a) serial na 10
ewelka_87

Co do tych narkotyków to też tak mysle...
Jezeli Trey faktycznie nie dal jej tych narkotyków to musze przyznac, ze zachowal sie honorowo wobec Marissy... ;D
Malo kto by tak postapil ;P jezeli chodzi o nasza rzeczywistoc...