Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Może mi to ktoś wyjaśnić jak to jest możliwe że jeszcze wczoraj ŻYCIE NA FALI miało średnią głosów 8,76 przy 2542 głosujących a teraz nagle ma 8,47 przy 2642 głosujących?? Nie chce mi się wierzyć, że tak nagle 100 osób oddało na serial ocenę 1. To spowoduje spadek ŻYCIA NA FALI o kilkadziesiąt miejsc w rankingu top100 seriali.
Proszę o wyjaśnienie także osoby zajmujące się tą stroną tzw. "autorów tej strony"
Z góry dziękuję.

ocenił(a) serial na 10
mischabarton

Hm... Co by tu dużo pisać ?
Jak pewnie zauważyłeś inne seriale teraz rosną w siłę jak PRISION BREAK, LOST, DESPERATE HOUSEWIVES etc.
Dlatego serial mógł stracić, toż to ludzie wolą oglądać tamte seriale, gdyyż są one na fali.
Kolejnym powodem może być to, że z obsady zniknęła Mischa Barton, czyli serialowa Marissa co odbija się na oglądalności 4 sezonu...
4 sezon, tak... Jedni twierdzą, że jest on do d... Inni (jak np. ja), że jest całkiem, żeśki więc... NIewiem... Może i moje spostrzeżenia nie okazały się pomocne, ale się starałem jakby coś...

ocenił(a) serial na 10
michaki999

To jest skandal dlaczego The OC spadło z 6 na 223, o 217 miejsc to jest nie możliwe aż mi się w głowie nie mieści, że aż tyle, ja w dalszym ciągu utrzymuje że serial jest świetny a 4 sezon wypasiony, nawet bez Marissy, szkoda mi jej bo nie zasłużyła na śmierć, ale musze przyznać, że treaz jesy ciekawiej i weselej i przede wszystkim mniej dramatu a wiecej komedii!!!
Apeluje aby pozycja OC w rankingu się polep

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

Ponawiam swoje pytanie, bo także uważam że to jest skandal z tym nagłym spadkiem The OC, więc proszę o wyjaśnienie tej sprawy od ludzi zajmujących się tą stroną.

ocenił(a) serial na 7
mischabarton

od nich wyjaśnienia nie dostaniesz, ja wogóle szczerze wątpie czy jest tu takie coś jak admini albo moderatorzy.. w ogóle po co sobie zawracać głowe jakimś głupim rankingiem? bo ten ranking zawsze był beznadziejny..

ocenił(a) serial na 10
oliina

Masz racje ten ranking jest do dupy, ale i tak chciałabym wyjaśnić tą sprawę.

ocenił(a) serial na 8
mischabarton

Ale się ciskacie poprostu coraz więcej osób głosuje no i nie zawsze są to 10 czy 9. A tak a propo innych seriali Lost przez ostatnie 2 miesiące straciło z 9,46 na 9,23 więc...