Może mi to ktoś wyjaśnić jak to jest możliwe że jeszcze wczoraj ŻYCIE NA FALI miało średnią głosów 8,76 przy 2542 głosujących a teraz nagle ma 8,47 przy 2642 głosujących?? Nie chce mi się wierzyć, że tak nagle 100 osób oddało na serial ocenę 1. To spowoduje spadek ŻYCIA NA FALI o kilkadziesiąt miejsc w rankingu top100 seriali.
Proszę o wyjaśnienie także osoby zajmujące się tą stroną tzw. "autorów tej strony"
Z góry dziękuję.
Hm... Co by tu dużo pisać ?
Jak pewnie zauważyłeś inne seriale teraz rosną w siłę jak PRISION BREAK, LOST, DESPERATE HOUSEWIVES etc.
Dlatego serial mógł stracić, toż to ludzie wolą oglądać tamte seriale, gdyyż są one na fali.
Kolejnym powodem może być to, że z obsady zniknęła Mischa Barton, czyli serialowa Marissa co odbija się na oglądalności 4 sezonu...
4 sezon, tak... Jedni twierdzą, że jest on do d... Inni (jak np. ja), że jest całkiem, żeśki więc... NIewiem... Może i moje spostrzeżenia nie okazały się pomocne, ale się starałem jakby coś...
To jest skandal dlaczego The OC spadło z 6 na 223, o 217 miejsc to jest nie możliwe aż mi się w głowie nie mieści, że aż tyle, ja w dalszym ciągu utrzymuje że serial jest świetny a 4 sezon wypasiony, nawet bez Marissy, szkoda mi jej bo nie zasłużyła na śmierć, ale musze przyznać, że treaz jesy ciekawiej i weselej i przede wszystkim mniej dramatu a wiecej komedii!!!
Apeluje aby pozycja OC w rankingu się polep
Ponawiam swoje pytanie, bo także uważam że to jest skandal z tym nagłym spadkiem The OC, więc proszę o wyjaśnienie tej sprawy od ludzi zajmujących się tą stroną.
od nich wyjaśnienia nie dostaniesz, ja wogóle szczerze wątpie czy jest tu takie coś jak admini albo moderatorzy.. w ogóle po co sobie zawracać głowe jakimś głupim rankingiem? bo ten ranking zawsze był beznadziejny..
Masz racje ten ranking jest do dupy, ale i tak chciałabym wyjaśnić tą sprawę.