Czyli
Obejrzałem własnie 3 season i nie wiem jak to bedzie z 4, nie wiem kto będzie grał dalej a kogo wywalili? 4 season jest ostatnim? Szkoda ze jeszcze nie ma do ściągniecia 4 seasonu ;/ Napiszcie cos na temat 4 serii :D
Hehe a więc w 4 sezonie nie bedzie Mischy Barton,za to wróci Anna Stern, Luke ; Kaitlin Cooper bedzie w czołówce, jak rowniez Taylor Townsed ;) Czytałam też,ze w 4 serii ma byc Sadie i hmm ... wiecej nie pamietam ;/ :)
Nie wiadomo,czy to bedzie ostatnia seria. To pewnie zalezy między innymi od tego,czy serial bez Mischy bedzie rownie popularny ;)
Pozdrawiam.
"To pewnie zalezy między innymi od tego,czy serial bez Mischy bedzie rownie popularny ;)" ja ten serial oglądam ze wzgledu na Setha,Ryana i Summer ;] nie wiem czemu ale od poczatku jakos Mischy nie polubiłam ;]
Droga Alekso. Rozumiem,gdyz sama nie ogladam serialu ze wzgledu ma Barton. Jednak nie oszukujmy sie - Marissa zdobyła rzesze fanow. Pewnie czmychnela Ci gdzies "petycja o nie usmiercaniu Marissy".
Mam nadzieje,ze 4 sezon osiagnie zadawalajaca ogladalnosc i nakreca 5 serie :)
Jak narazie ma 4 sezon 16 odcinkow i jest ostatnim sezonem to ma sie ale zmienic jesl seril spelnj jeden warukek: ogladalnosc. Jak to sie wlasnie zmieni to nie bedziemy mieli 16 odcinkow tylko 26 odcinkow i wtedy prawdopodobnie tez 5 sezon. Ale jest jeden problem! O.C. leci w czwartki na kanale Fox o 21 w tym samym czasie leca dwa popularne seriale CSI(CSB) i Grey's Anatomy(ABC)
Chaiłbym juz posciagac sobie pare odcinków 4 sezonu ;/ Ja tez nigdy nie lubiłem Marissy, ćpała troche, piła, nie akceptowała swojej matki, która sie naprawde zmieniła pod wpływem taty Summer, dla mnie jest dziwną aktorka, ma dziwny akcent i płaską dupe :P ale to tylko moje zdanie. Na moje oko to nie bedzie 5 sezonu ;/ Grey's Anatomy to tez fajny serial, szkoda ze w polsce pokazali tylko 8 czy 9 odcinków ;/
no cóż zgadzam sie ze Mischa zdobyła rzesze fanów, ale pozostają też pozostali aktorzy ;] a jesli chodzi o ta petycje, to raczej odbywało sie to na zasadzie "weź udział w tej petycji bo bardzo lubię Mische i nie chce by odeszła, proszę!! bądz kolezanka!!" heh tak właśnie mnie zbajerowali ;] a Mischy nie lubię nie dlatego że ćpała czy piła w serialu tylko że Mischa strasznie sztywno gra moim zdaniem ;] ale to tylko moje skromne zdanie ;] ja tam jestem ciekawa z kim bedzie Ryan :D pozdrawiam ;]
No ja mowie tak samo. To ze cpała, piła i była złą córka w serialu to tylko taka serialowa pierdola, chodzi o to że jak napisałas gra sztywno, wkurza mnie jej dziwny charakter i jak juz napisałem dziwna pupa :P a Ryan jest moim idolem, co gdzies jedzie zawsze wy6rwie jakąś dziewczyne :D haha
pozdrawiam
Hehe to prawda - Mischa nie reprezentuje swoja gra aktorska nic szczegolnego , napewno nie dorownuje kolegom po fachu :) Swoją drogą zastanawia mnie , skad te wszystkie propozycje filmowe i dosc znaczna ilosc odegranych rol. McKenzie wg mnie jak na początkujacego aktora gra od niej o niebo lepiej :)
A tak w ogole ... to w 4 sezonie Ryan jest jeszcze przystojniejszy,niz wczesniej (serduszka) :)) Ahh
Ryan ma role mało mówiacego twardziela, to chyba dziewczyny kreci, może też zaczne mało mówic :P Mi sie jego rola bardzo podoba, umie powiedziec wszystko prawie nic nie mówiąc :D i do tego czsami powie jakiś żart hhaha.
siema jestem nowa na tym toku rozmów ale powiedzcie mi gdzie oglądałeś 3 serie plis plis lis zapraszam na www.the-oc.bloog.l albo na www.plotkithe-oc.bloog.pl
Najlepiej,droga Nino , sciagnac np z BearShare czy innego programu typu eMule,Kazaa czy Imesh ;)