Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

KONIEC Z O.C.

ocenił(a) serial na 10

Tego moglismy sie spodziewac ogladalnosc 4 sezonu jest tak minimalna ze juz nawet niewiadomo czy 4 sezon do konca leciec dedzie:(
Dlateg Fox zrobil maly experyment i przelorzyl drugi odcinek na srode zeby zobaczyc czy sie cos zmienj niestety TOTE HOSE na drugi dzien lecial 3 odcinek i tez nic
3,53 Milionow ogladalo 2 odcinek w ten samy dzien ogladalo 17,10 Milionow ludzi LOST wec mozecie sobie poruwnac inne odcinki nie mialy lepjej
Ja oglodalem do tej pory wszystkie 3 no i blyem zadowolony ale to chyba juz koniec z O.C.

ocenił(a) serial na 10
SETH

Nieeeeeee!! az mi sie sie smutno robi jak tak mowisz niestety to okrutna prawda, wiekszosc pewnie nie oglada bo mysla ze skoro nie ma Marisy to bedzie nuda ale ja i tak chce zeby u nas puscili jeszcze i oby ta ogladalnosc zaczela wzrastac bo jak nie......

ocenił(a) serial na 7
SETH

mam trzy odcinki 4 serii oglondałem dopiero jeden i moze on z niechecic ogulnie jaknb y inny serail

ocenił(a) serial na 9
Chad_17

to tylko wina producentów po co pozbyli się Mischy? Jej odejście to jak strzelenie sobie samobója. OC może ocalic tylko zatrudnienie młodej wschodzącej gwiazdy, która podbiłaby widownie, jak wcześniej Mischa.
Nie dziwę, się że ponad 17 mln ludzi ogladało Losta, bo to na prawdę jeden z najbardziej fascynujacyh seriali, posiadających świetną fabułe i strasznie wciągającym jaki widziałem

ocenił(a) serial na 10
Chad_17

Nie zgodzę się z Tobą - ja obejżałem już owe 3 odcinki i muszę przyznać, iż mimo widocznego braku Marissy jestem z tych 3 odcinków zadowolony. Serial się zmienił bo życie bohaterów się zmieniło. To możliwe, że nie będzie już uśmiechów i pięknych chwil ale serial zbliża sie w stronę realizmu - mimo iż minęło te kilka miesięcy oni nie mogą przywyknąć do straty Marissy. Tyle... Ja jako fan zostanę przy serialu nawet jeśli okaże się klapą i myślę, że inni fani także

SETH

Kurcze:(:(:(...taka szkoda...ja osobiscie sciagnełam sobie juz 4 odcinki z 4 serii i nie sa wcale takie złe mimo ze nie ma tam Marisy...chciałą bym zeby serial był wciaz emitowany..jestem jego wielka fanka i mogła bym go całymi dniami ogladac;p;p...;)...nigdy im nie wybacze jak juz nie bedzie OC!!:(

ocenił(a) serial na 10
gosik92

4 sezon jest świetny, mimo, że brak w nim Marissy za którą bardzo tęsknie:(
Właśnie przeczytałem na jednej stronce że serial dostał cancel, czyli zostanie ucięty podobnie po 11 odcinku, mam nadzieje że to nie prawda.:(((

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

Naszczęście OC jeszcze nie zostanie ucięty, było to tylko plotki uff. Sprostowanie przeczytałem w atrykule: ?I?m Not Dead Yet!?. Ale oglądalność musi wzrosnąść bo naprawdę dostanie cancel, a tego nie chce.

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

takto parawda tez o tym slyszalem :) no niestety

SETH

co tych ludzi pojebalo ze w ogole nie ogladaja???? ale sluchajcie nawet jak nie bedzie na fox to moze puszcza na jakims innym kanale wkoncu juz nakrecili te 16 odcinkow, przeciez my i tak z neta sciagamy wiec dla nas obojetne gdzie wazne zeby tylko puscili

lwitczak

dla mnie takze podoba sie 4 sezon,właściwie to nigdy za bardzo Marissy nie lubiłam ;] niech lepiej puszczą do konca The O.C ;]

Aleksaa

Moim zdaniem 4 sezon jest strasznie nudny... Sądzę że, jeśli nawet wyemitują go do końca, to 5 sezonu nie będzie...

ocenił(a) serial na 7
Marissa

Może gdyby The O.C puscili w tvnie prawdopodobnie ogladalnosc by sie zwiększyła.

SETH

Ogólnie The O.C. bez Marisy to już nie to samo jakos dziwnie się ogląda ten serial... mimo iż też za postacią Marisy nie przepadałam to jednak coś wzosiła do serialu. No i jeszcze ta zmiana Summer gash porażka... kiedyś bardzo lubiłam tą postać teraz hmmm... nie powiem że nie lubie ale brakuje w tym serilau dawnej Summer ;p A 4 seria hmmm... taka sobie i tak jak dla mnie 1 seria była najlepsza ;D

ocenił(a) serial na 10
kami1989

zgadzam sie, ogladalam 5 odcinkow 4 sezonu i bez Marissy i bez dawnej Summer to juz nie to samo:(:( najlepszy byl 1 sezon choc ten tez nie jest taki zly...:/

ocenił(a) serial na 7
SETH

właśnie ze 4 sezon jest bardzo fajny bo jest w nim Taylor!! ona jest świetna!! MArissy nigdy specjalnie nie lubiałam, chociaż żal mi jej było jak umarła :(

ocenił(a) serial na 10
SETH

OC w 4 sezonie jest świetny, serial odzyskał dawną świeżość. Pojawiły się nowe ciekawe i śmieszne wątki. Serial znów bardziej przypomina komedia niż dramat jak to było w poprzednim sezonie. Mimo, że tęsknie za Marrissą, serial jest rewelacyjny, a odmieniona Taylor jest jednym z powodów dlaczego ten serial jest znowu wyjątkowy. Bo ponownie poczułem magię tego serialu, która gdzieś znikła w trzecim sezonie. Mam nadzieje że go nie utną i Fox zamówi więcej odcinków, naprawdę chciałbym, aby ten sezon byl pełny, bo na to zasługuje, zwłaszcza, że ma być podobno ostatnim. Widać, że scenarzysci mieli pomysł na ten sezon juz nie mogę doczekać się nowego 6 odcinka promo jest super.

pufek_1986

tez uwazam ze 4 sezon jest niezly i ze z odcinka na odcinek jest coraz ciekawszy, ale pomimo tego uwazam ze usuniecie marissy z tego serialu bylo bledem , caly czas odnosze takie wrazenie ze czegos brakuje w tym serialu i sadze ze chodzi tu o marisse...

lwitczak

a ja muszę przyznać że wcale mi nie brakuje Marissy, i dla mnie 4 sezon jest fantastyczny ;]

ocenił(a) serial na 8
Aleksaa

Popieram Aleksaa!!! Nowe odcinki są świetne. Uważam, że scenarzyści są w świetnej formie. Po raz pierwszy interesuje mnie wątek Ryana (no może z jak był z Lindsay też mnie trochę ciekawił) i cieszę się, że dali trochę spokoju Seth'owi i Summer. Mam nadzieję, że nie utną serialu od tak... Niech chociaż zrobią jakieś sensowne zkończenie.

ocenił(a) serial na 10
SETH

Jest promyczek nadzieji na więcej odcinków, bo odcinek 6 oglądało 4,61 mil a to oznacza o milion więcej niż w poprzednim tygodiu. Mam nadzieje że przedłużą The OC.

pufek_1986

ja także mam taka nadzieje ;] uwielbiam The O.C ;];]