Mi osobiscie najbardziej podoba sie MARRISA...............a wam??:D
Skoro pdoba Ci sie najbardziej Marissa to podpisz petycje, aby zostala w serialu..... ;] wyslij tyle maili ile mozesz ;] warto sprobowac ;];];]
WEJDZ NA TA STRONKE =====) http://www.petitionspot.com/pe... [www.petitionspot.com/pe...]
....i z boku napisz swoje imie ,maila , zaznacz "remember me" i napisz SAVE MARISSA albo cos takiego ...dzieki temu wyslesz petycje zeby uratowac marisse w serialu i zeby grala do konca !!
mi tez sie bardzo podiooba marissa ale summer tez jest niezla a z tymi petycjami to chyba glupota bez obrazy przeciez nie beda zmieniac scenariusza przez to ze pare ludzi napisze zeby marissa zostala a zreszta marissa czyli misha barton i tak mowila ze niebedzie chciala wystepowac w 4 sezonie bo przeprowadza sie na hawaje a po drugie w 4 sezonie nie bylo by dla niej roli
pzdr;)
1) Trochę mnie śmieszy ta akcja z petycją bo (dla nie poinformowanych)kręcenie serialu się skończyło (po 4 sezonach, po 4 latach kręcenia serialu, - 22.02 to data emisji ostatniego odcinka The OC w telewizji FOX), a chcąc nie chcąc w 4 sezonie (jeśli ktoś nie wiedział i po tym co tu przeczyta będzie na mnie zły - sorki) Mishy nie ma (no może poza kilkoma retrospekcjami.
Więc sprawę "ratowania Marissy" mamy już za sobą...
Eh... Na początek trzeba przyznać, że przez 4 lata kręcenia OC mogliśmy oglądać wiele pięknych kobiet, zarówno odgrywających główne role jak i te epizodyczne.
2) Pokusiłem się nawet do zrobienia pewnego rankingu na "Naj" OC, a rezultaty są widoczne niżej:
1. Rachel Bilson - Summer
2. Ashley Hartman - Holly
3. Misha Barton - Marissa
4. Navi Rawat - Theresa
5. Samaire Armstrong - Ana
6. Amanda Righetti - Hailey
7. Autumn Reeser - Taylor
8. Melinda Clarke - Julie
9. Willa Holland - Katlin
10. Shannon Lucio - Lindsay
11. Kelly Rowan - Kirsten
Teraz pytanko, dlaczego wg. mnie Rachel Bilson jest na miejscu pierwszym ?
Hm... Ponieważ z łagodnym makijażem wyglądała poprostu zjawiskowo i gdy widzę, jak np. serialowa Summer całuje się z Cohenem to czasami chciałbym być na jego miejscu.
Kolejnych miejsc może nie będe argumentował, poprostu wybrałem od najładniejszej do tej (nie, nie, najbrzydszej !)mniej ładniejszej (co nie oznacza, że Kelly Rowan jest brzydka czy coś, poprostu są ładniejsze :D).
Tyle
...nie oglądam za często tego serialu... ale jednak się wypowiem, bo zauważyłem, że aktorka, która urzekła mnie jakieś trzy dni temu, również gra w O.C.
NAVI RAWAT... jest tutaj napisane, że gra Theresę... niech tak będzie... ona jest najładniejsza...