Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Od wtorku nie będzie juz odcinków O.C :/ Dostałam też maila z odpowiedzią od TVN o treści: "Uprzejmie informuję, że obecnie zakończyliśmy emisje serialu.
Trudno przewidzieć kiedy i czy powróci na naszą antenę. "

Super, nie? :/ Chyba się pochlastam

użytkownik usunięty
gilmore

Widocznie druga seria się prawie skończyła. Pewnie nie wykupili trzeciej.. Szkoda, bo miło się oglądało.

użytkownik usunięty
gilmore

Widocznie druga seria się prawie skończyła. Pewnie nie wykupili trzeciej.. Szkoda, bo miło się oglądało.

ocenił(a) serial na 10

Ja gdzieś czytałam, że TVN ma właśnie wykupione 3 sezony... :-?

ocenił(a) serial na 10

Ja gdzieś czytałam, że TVN ma właśnie wykupione 3 sezony... :-?

gilmore

Taaa, o co ja mam powiedzieć - serial odkryłam chyba w zeszły wtorek, bo nie miałam co robić, a wcześniej tak jakoś wychodziło, że nie wiedziałam, że taki fajny serial laci :/ A teraz się dowiaduję że już koniec :/ Zna ktoś może stronę skąd można ściągać odcinki? Ale całe nie te fragmenty na tube.com??? Plissss

ocenił(a) serial na 10
gilmore

Ja ściągam na eMulu 3 serie, ale coś wolno mi idzie..mam nadzieje, że do przyszłego tygodnia się ściągnie

ocenił(a) serial na 8
xmaluszekx

Cóż, ja ściągam na BearShare każdy odcinek, z resztą na np. www.the-oc.blog.onet.pl macie w linkach całą I i II serię. Oni wykupili III serię, ale emisja będzxie w następne wakacje, bo w umowie mówili, że film puszczać będą później niż w Ameryce, a że niedawno był w USA...