Od wtorku nie będzie juz odcinków O.C :/ Dostałam też maila z odpowiedzią od TVN o treści: "Uprzejmie informuję, że obecnie zakończyliśmy emisje serialu.
Trudno przewidzieć kiedy i czy powróci na naszą antenę. "
Super, nie? :/ Chyba się pochlastam
Ja już to wiedziałam kilka dni temu,sprawdziłam w programie Tv.:(:(:(:(:(;(:(;(;(
heh... :/ jak juz zaczeli emitowac ten serial to mogliby skonczyc... a nie jak zwykle... :|
świetnie!!! ;/
tak nie może być, że najpierw emitują serial a potem, nie wiadomo dlaczego przestają. jakby nie mogli wykupić od razu wszystkich części i dać po kolei ale oni muszą po swojemu..!!! ;/ teraz będe cały czas sie zastanawiała czy będzie kontynuacja w tvn !
a zamiast the O.C. puszczą jakieś głupie Moja krew
przesada ;/ ja tego nie przeżyje!
jeszcze tylko 2 odcinki do końca 2 serii !!! OMG !!!
Ja od samego początku nie patrzę na TVN. Nikt nie wie co oni znowu wymyślą. Wszystkie odcinki po kolei ściąnęłam z Internetu i mam zamiar robić tak dalej!
A z jakiej stronki je ściągasz?? Przydałaby mi sie 3 seria, bo niestety nie wiadomo czy bedzie okazja zobaczyć ją w tv, a jak juz postanowią ja wyemitować, to pewnie o jakieś śmiesznej godzinie i pewnie się nie załapie... :/
Ja od samego początku nie patrzę na TVN. Nikt nie wie co oni znowu wymyślą. Wszystkie odcinki po kolei ściąnęłam z Internetu i mam zamiar robić tak dalej!
To szczęsciara z Ciebie. Mi się nie udaje ściągnąc kompletnie nic a z checią bym obejrzała :/
Hey Sy!
Mam pytanko. Jak pisalas do nich maila to szybko Ci odpisali?
Bo ja pislalam (w innej sprawie, ale tez chodzilo o nasz kochany serial) do nich dosyc dawno i do teraz nie otrzymalam odpowiedzi ;/;/;/
pisałam do nich dzisiaj a odpisali dokładnie 51 minut po moim mailu :)
A jeszcze co do 3 sezonu, to ja gdzieś czytałam, że TVN ma wykupione właśnie 3... :-?
spokojnie, spokojnie... nie zabijajcie się wszyscy tak od razu... przecież wiadaomo, że tvn wyświetli 3 serię, bo skoro te dwa sezony cieszyły się popularnością, nie mogą z tego zrezygnować. weźcie jednak pod uwagę to, że zbliża się wrzesień, czyli czas nowych seriali, koniec powtórek i wakacyjnej ramówki. nie mówię, że będzie trzeba czekać do przyszłego lata, ale same powiedzcie - chciałybyście, żeby we wrześniu serial dla młodzieży leciał o 14.30, czyli porze, kiedy wszyscy są w szkołach? wątpię. więc cierpliwości, moje drogie, ciepliwości... ryan, seth, marissa i summer na pewno jeszcze wrócą ^^
e tam ... znając tvn to puszczą 3 serię w następne wakacje ;) przewidywałam ze trzeba bedzie sie rozstac z the o.c. na rok :(