Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Od wtorku nie będzie juz odcinków O.C :/ Dostałam też maila z odpowiedzią od TVN o treści: "Uprzejmie informuję, że obecnie zakończyliśmy emisje serialu.
Trudno przewidzieć kiedy i czy powróci na naszą antenę. "

Super, nie? :/ Chyba się pochlastam

gilmore

Co!?!? O nie:( Ja chce moj kochany serial:( ja tej nie przezyje....:(

ocenił(a) serial na 10
kasik17

Ja już to wiedziałam kilka dni temu,sprawdziłam w programie Tv.:(:(:(:(:(;(:(;(;(

ocenił(a) serial na 7
gilmore

heh... :/ jak juz zaczeli emitowac ten serial to mogliby skonczyc... a nie jak zwykle... :|

Fluorescent

Każda stacja telewizyjna robi widzów w ch@#$@! zaczynają emisję i przerywają w połowie,

Fluorescent

Każda stacja telewizyjna robi widzów w ch@#$@! zaczynają emisję i przerywają w połowie,

gilmore

świetnie!!! ;/
tak nie może być, że najpierw emitują serial a potem, nie wiadomo dlaczego przestają. jakby nie mogli wykupić od razu wszystkich części i dać po kolei ale oni muszą po swojemu..!!! ;/ teraz będe cały czas sie zastanawiała czy będzie kontynuacja w tvn !
a zamiast the O.C. puszczą jakieś głupie Moja krew
przesada ;/ ja tego nie przeżyje!
jeszcze tylko 2 odcinki do końca 2 serii !!! OMG !!!

McLuna

Ja od samego początku nie patrzę na TVN. Nikt nie wie co oni znowu wymyślą. Wszystkie odcinki po kolei ściąnęłam z Internetu i mam zamiar robić tak dalej!

Kreseczka

A z jakiej stronki je ściągasz?? Przydałaby mi sie 3 seria, bo niestety nie wiadomo czy bedzie okazja zobaczyć ją w tv, a jak juz postanowią ja wyemitować, to pewnie o jakieś śmiesznej godzinie i pewnie się nie załapie... :/

McLuna

Ja od samego początku nie patrzę na TVN. Nikt nie wie co oni znowu wymyślą. Wszystkie odcinki po kolei ściąnęłam z Internetu i mam zamiar robić tak dalej!

McLuna

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

To szczęsciara z Ciebie. Mi się nie udaje ściągnąc kompletnie nic a z checią bym obejrzała :/

McLuna

ocenił(a) serial na 10
gilmore

Hey Sy!
Mam pytanko. Jak pisalas do nich maila to szybko Ci odpisali?
Bo ja pislalam (w innej sprawie, ale tez chodzilo o nasz kochany serial) do nich dosyc dawno i do teraz nie otrzymalam odpowiedzi ;/;/;/

SoOoS

Oooo :O :( ale beznadzieja!!! ja się chyba zabije :/ mogliby już wykupić a nie w konias nas walą :/

SoOoS

Oooo :O :( ale beznadzieja!!! ja się chyba zabije :/ mogliby już wykupić a nie w konias nas walą :/

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

pisałam do nich dzisiaj a odpisali dokładnie 51 minut po moim mailu :)

A jeszcze co do 3 sezonu, to ja gdzieś czytałam, że TVN ma wykupione właśnie 3... :-?

ocenił(a) serial na 10
gilmore

spokojnie, spokojnie... nie zabijajcie się wszyscy tak od razu... przecież wiadaomo, że tvn wyświetli 3 serię, bo skoro te dwa sezony cieszyły się popularnością, nie mogą z tego zrezygnować. weźcie jednak pod uwagę to, że zbliża się wrzesień, czyli czas nowych seriali, koniec powtórek i wakacyjnej ramówki. nie mówię, że będzie trzeba czekać do przyszłego lata, ale same powiedzcie - chciałybyście, żeby we wrześniu serial dla młodzieży leciał o 14.30, czyli porze, kiedy wszyscy są w szkołach? wątpię. więc cierpliwości, moje drogie, ciepliwości... ryan, seth, marissa i summer na pewno jeszcze wrócą ^^

ocenił(a) serial na 6
Moviegirl

dawno nie slyszalem tak zajebstej wiesci :) yeah

era

e tam ... znając tvn to puszczą 3 serię w następne wakacje ;) przewidywałam ze trzeba bedzie sie rozstac z the o.c. na rok :(

ocenił(a) serial na 10
Chigliak

Ja już się pogodziłam z tym że nie zobaczę 3 serii w tv, więc zaczełam ściągac z internetu. Tylko mam problem z napisami, bo nigdzie nie ma do 3 serii po Polsku...