Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Marissa czy Summer?

ocenił(a) serial na 6

Która jest fajniejsza i ładniejsza?

Według mnie Marissa. ; ]
Chodź Summer też niczego sobie : ) .

ocenił(a) serial na 10
Zaria

SUMMER JEST O WIELE LEPSZA. A RYAN NIECH BEDZIE Z SEDIE. MARISSA JEST OKROPNA I NUDNA.

ocenił(a) serial na 10
Zaria

Ja tam wole Summer raz ze lubie brunetki dwa ze fajna postac Rachel stworzyla i wogole fajna jest =)

ocenił(a) serial na 10
Przemko

wolę summer, bardziej zabawniejsza i wogóle ładna jest, do Mirissy nic nie mam choc wnerwia mnie jej strapiona mina:/

Zaria

Obie dziewczyny są bardzo ładne i fajne, ale wolę Marissę.W sumie ma ciągle problemy, nie do końca chyba docenia Ryana i nie wie czego chce, ale to tylko sprawia, że jest dla mnie jeszcze bardziej interesująca :) Cyba po prostu nie lubi się nudzić.

ocenił(a) serial na 10
Zaria

jak dla mnie, to nie było lepszej postaci niż Anna:D jeszcze kilka odcinków i się znowu pojawi:)
aaa, i oczywiście the best jest Julie - po prostu ta postać jest zajebista.. większej ewolucji bohatera nie było w tym serialu.. Postać stworzona przez Melindę Clarke jest zdumiewająca. Takiej metamorfozy jeszcze nigdy w żadnym serialu nei widziałem... [lekki spoiler] "Wszystko co robiłam było dla Twojego dobra"(to o Marissie)Cudowna miłość matczyna:)

ocenił(a) serial na 10
RepoK

Wolę Marissę. Może nie jest zabawna ale jest ciekawa. Summer zawsze wydawała mi się taka "jednopoziomowa", pasująca właśnie na drugi plan.

ocenił(a) serial na 10
Zaria

Oczywiście wole Summer ;* jest suuuper ;* Marrisa jest nudna, wkurza mniej jej to wieczne niezadowolenie ;/ uśmiech na jej twarzy to rzadkość ;/;/ :(

ocenił(a) serial na 9
maaarcia_0701

jeśli chodzi o postac, zdecydowanie wolę summer, ale jeśli chodzi o urodę to marissę :D ale zgadzam sie z jedną z poprzednich wypowiedzi, nie było w the O.C. lepszej postaci niż Anna xD

ocenił(a) serial na 10
piperabo

ja uważam podobnie. z wyglądu wolę marisse ale z zachowania summer gdyz jest zabawna i mozna sie z niej czasem posmiac.
Anne tez lubiłam:)

ocenił(a) serial na 10
nenyaaaa

przepraszam ze zapytam ale ktora to jest ta Anna bo nie bardzo ja kojaze ?

ocenił(a) serial na 10
gosia_ns

http://www.filmweb.pl/Samaire+Armstrong,filmografia,Person,id=185314 -to ona:D grała Annę Stern w pierwszym sezonie("dziewczyna" Setha:P) zajebista laska, ehm żeby na taką w życiu trafić;)

ocenił(a) serial na 10
Zaria

Obie sa ladne ale Summer ladniejsza :D, no i wie czego chce bo Marissa to jest strasznie zagkrecona juz nie wiedza co z nia robic dlatego usmiercili ja w 3 sezone ;].

Zaria

Ja z urody wole Marissę a samer z charakteru syummer jest zabawna i wogle szczera i chyba to w niej najbardziej lubie

ocenił(a) serial na 9
powdercookie

OC to chyba serial, z najpiększymi aktorkami na globie. Oprócz Mischy, jest Rachel Bilson, Samaire Armstrong, Shannon Lucio, Willa Holland i Kelly Rowan, inne seriale pod tym względem OC nie dorównują.
Co do postaci Marissy i Summer, to postać Summer jest ciekawsza, Marissa ma wiecznie jakieś problemy, ale jest moim zdaniem pod wzglęm urody Marissa jest ładniejsza

ocenił(a) serial na 10
mate21

owszem Marissa jest dużo ładniejsza od Summer, zgadzam sie z tym:) kiedyś włączyłem sobie 1 odcinek i normalnie dziwnie się ogląda Marissę tam:p Ma jakieś takie krótkie nogi i w ogóle taka nijaka się wydawała:P

ocenił(a) serial na 10
RepoK

E tam :P Summer ładniejsza od Marrisy :PP i to sto razy;p Marrisa jakaś przygarbiona chodzi i ma dziwną figure:P Summer jest śliczna:*

ocenił(a) serial na 10
Zaria

summer fajniejsza, ale i tak Seth wymiata;]