Która jest fajniejsza i ładniejsza?
Według mnie Marissa. ; ]
Chodź Summer też niczego sobie : ) .
SUMMER JEST O WIELE LEPSZA. A RYAN NIECH BEDZIE Z SEDIE. MARISSA JEST OKROPNA I NUDNA.
Ja tam wole Summer raz ze lubie brunetki dwa ze fajna postac Rachel stworzyla i wogole fajna jest =)
wolę summer, bardziej zabawniejsza i wogóle ładna jest, do Mirissy nic nie mam choc wnerwia mnie jej strapiona mina:/
Obie dziewczyny są bardzo ładne i fajne, ale wolę Marissę.W sumie ma ciągle problemy, nie do końca chyba docenia Ryana i nie wie czego chce, ale to tylko sprawia, że jest dla mnie jeszcze bardziej interesująca :) Cyba po prostu nie lubi się nudzić.
jak dla mnie, to nie było lepszej postaci niż Anna:D jeszcze kilka odcinków i się znowu pojawi:)
aaa, i oczywiście the best jest Julie - po prostu ta postać jest zajebista.. większej ewolucji bohatera nie było w tym serialu.. Postać stworzona przez Melindę Clarke jest zdumiewająca. Takiej metamorfozy jeszcze nigdy w żadnym serialu nei widziałem... [lekki spoiler] "Wszystko co robiłam było dla Twojego dobra"(to o Marissie)Cudowna miłość matczyna:)
Wolę Marissę. Może nie jest zabawna ale jest ciekawa. Summer zawsze wydawała mi się taka "jednopoziomowa", pasująca właśnie na drugi plan.
Oczywiście wole Summer ;* jest suuuper ;* Marrisa jest nudna, wkurza mniej jej to wieczne niezadowolenie ;/ uśmiech na jej twarzy to rzadkość ;/;/ :(
jeśli chodzi o postac, zdecydowanie wolę summer, ale jeśli chodzi o urodę to marissę :D ale zgadzam sie z jedną z poprzednich wypowiedzi, nie było w the O.C. lepszej postaci niż Anna xD
ja uważam podobnie. z wyglądu wolę marisse ale z zachowania summer gdyz jest zabawna i mozna sie z niej czasem posmiac.
Anne tez lubiłam:)
http://www.filmweb.pl/Samaire+Armstrong,filmografia,Person,id=185314 -to ona:D grała Annę Stern w pierwszym sezonie("dziewczyna" Setha:P) zajebista laska, ehm żeby na taką w życiu trafić;)
Obie sa ladne ale Summer ladniejsza :D, no i wie czego chce bo Marissa to jest strasznie zagkrecona juz nie wiedza co z nia robic dlatego usmiercili ja w 3 sezone ;].
Ja z urody wole Marissę a samer z charakteru syummer jest zabawna i wogle szczera i chyba to w niej najbardziej lubie
OC to chyba serial, z najpiększymi aktorkami na globie. Oprócz Mischy, jest Rachel Bilson, Samaire Armstrong, Shannon Lucio, Willa Holland i Kelly Rowan, inne seriale pod tym względem OC nie dorównują.
Co do postaci Marissy i Summer, to postać Summer jest ciekawsza, Marissa ma wiecznie jakieś problemy, ale jest moim zdaniem pod wzglęm urody Marissa jest ładniejsza
owszem Marissa jest dużo ładniejsza od Summer, zgadzam sie z tym:) kiedyś włączyłem sobie 1 odcinek i normalnie dziwnie się ogląda Marissę tam:p Ma jakieś takie krótkie nogi i w ogóle taka nijaka się wydawała:P
E tam :P Summer ładniejsza od Marrisy :PP i to sto razy;p Marrisa jakaś przygarbiona chodzi i ma dziwną figure:P Summer jest śliczna:*