Jak już prawdopodobnie wiecie, 4 sezon ma byc ostatnim (oby cos zmienilo sie w tej kwestii), wiec pojawily sie pewne spekulacje co do zakonczenia 4 sezonu, ktos niby ma byc w ciazy, ktos sie komus oswiadczy... ale pojawila sie rowniez informacja o wielkim przekręcie czyi 4 sezon to jeden wielki sen Ryana, ktory ucierpial w wypadku samochodowym i Mariska zyje!!! (byloby extra) Z tego co wyczytalem bylaby to jedyna nadzieja na kontynuacje serialu, gdyz jak sie okazuje krytykowana Mischa przyciagala najwiecej widzow!!! Co o tym sądzicie???
byłoby super mam nadziejez ze to prawda, choc ma juz byc koniec po 16 odc. musieliby to szybko jakos zorganizowac:P
Mi by to sie zbytnio nie podobalo..4 sezon jest moim zdaniem boski,a Tylor i Ryan razem wygladaja tak slodko:)Lepiej niez on i Marissa.
fakt.. szkoda że Życie na fali się kończy.. ale bez przesady.. jeśli to miałby być tylko sen Ryana, to byłoby to strasznie naciągane!! Poza tym.. bez Marissy jest lepiej i wszystko co się dzieje teraz jest po prostu boskie, każdy wątek jest super! Wolę, żeby O.C. się skończyło niż żeby Marissa powróciła w taki śmieszny sposób ;/
Hej, właśnie obejrzałam, a moje uwagi opisałam w moim temacie "moje wymarzone zakończenie" zajrzyj i też napisz co o tym sądzisz. pozdrawiam Aniutekchomik
No gdyby tak sie wydarzylo, to troche bylaby to komedia... Chociaz fajnie, by bylo gdyby Marissa ciagle zyla! Jednak slyszalam, ze zrezygnowala z pracy w serialu na koszt filmu, wiec troche dziwne byloby, gdyby tak nagle sobie wrocila, a wszystko co sie wydarzylo przez 4 sezon bylo po prostu SNEM (?) Czy to nie jest juz troche naciagniete?????
Mischa zrezygnowała z pracy w O.C. na rzecz pracy w Gotowych na wszystko, ale jak sie okazalo zbyt wczesnie zrezygnowala z O.C. gdyz nie dostala zatrudnienia u desperatek!!! Podobno bardzo tego zalowala i robila wszystko, aby naklonic rezysera do jej ozywienia, ale teraz juz chyba jest za pozno, kto wie w koncu to Ameryka:):):)
Było by super jak Marissa wruciła , ona i Rayan wyglądają najlepiej poniewarz byli pierwsi , to była prawdziwa miłość , Taylor też jest fajna , ale ona nie pasóje do Rayana , i wogule w Newport będzie trzęsienie ziemi , Kirstin jest w ciązy prawdopodobnie ktoś zgienie ale nie wiem kto tylko widziałem zapowiedz , i Rayan się nie obudzi bo wogule nie śnił , przykro mi ...
No sen Ryana wydaje się bardzo naciąganym pomysłem... Ale mimo to fajnie by było aby jednak nie kończyli tak zajebistego serialu.......