Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

najfajniejszy bohater to moim zdaniem Ryan zawsze mu sie przytrafiaja jakies zabawne problemy i sytuacje a bohaterka Taylor - jest zabawna i ładna fajnie pasuja z Ryanem. zawsze najbardziej lubialma Summer ale teraz prawie wogole jej nie ma w serialu...szkoda...:P

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

W seriach od 1 do 3 najlepszym bohaterem dla mnie był Ryan, a bohaterką Marissa. A teraz w 4 serii najlepszy bohater to Seth, a bohaterka Kaitlin.

rexxx3

hmm.. 1-3 seria Summer i Seth, 4- Ryan, Taylor i Kaitlin

ocenił(a) serial na 9
martynka91

Witam, ja wprost uwielbiam SETHA COHENA!!!!!!!! Jest zabawny, nie wyobrażam sobie serialu bez niego=)A co do bohaterki...hm... czasem Summer, razem stanowią najpiękniejszą parę na świecie, pozdrawaim.

ocenił(a) serial na 10
Lady_in_black

Najfajniejszy bohater Ryan, bohaterką była Marissa póki nie zginęła....

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Ja najbardziej lubię Ryana, a co do bohaterki, to chyba Summer. Jakbym miała wybierać najfajniejszą parę, to Seth i Summer, bo pasują do siebie idealnie i są po prostu komiczni:)

ocenił(a) serial na 10
Jope

w ktorymś odc. grała paris hilton ktoś może pamięta w którym?? :)

ocenił(a) serial na 10
PirateAnis

grała ona w 1 sezonie 22 odcineku dała wtedy Sethowi autograf XXI wieku

suwal

Summer & Seth :)

od czwartego sezonu [z wyjątkiem początkowych odcinków] wreszcie polubiłam bardziej Ryana. Nie byłam też fanką Marissy, za to lubiłam Annę.

polubiłam też Tylor & Kaitlin (wiem, że wiele fanów Marissy ich nie lubi, ale cóż)

ocenił(a) serial na 9
Biedroneczka_3

Uważam że Seth i Summer :D śą najlepszą parą, a nawet nie wiem czy jeszcze są bo ogladałam tylko pierwszą serie, ale mam nadzije że są hehe.
Pozdro;*

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

Nie bede sie rozpisywal, ulubiona bohaterka: Julie, Summer, a ulubiony bohater: seth i ryan

Biedroneczka_3

Najfajniejszyjest Shet oczywiście oglądałam tylko 2 serie bo # serii nie wykupił TVN...może w wakacje znów mój ukochany serialsiępojawi....miejmy tak nadzieje

Biedroneczka_3

A bohaterką oczywiście że Summer bo Marisha to taka sierota życiowa że ehhh... szkoda gadać.... on po prostunie wiedziała czego chce