Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką
najfajniejszy bohater to moim zdaniem Ryan zawsze mu sie przytrafiaja jakies zabawne problemy i sytuacje a bohaterka Taylor - jest zabawna i ładna fajnie pasuja z Ryanem. zawsze najbardziej lubialma Summer ale teraz prawie wogole jej nie ma w serialu...szkoda...:P
W seriach od 1 do 3 najlepszym bohaterem dla mnie był Ryan, a bohaterką Marissa. A teraz w 4 serii najlepszy bohater to Seth, a bohaterka Kaitlin.
Witam, ja wprost uwielbiam SETHA COHENA!!!!!!!! Jest zabawny, nie wyobrażam sobie serialu bez niego=)A co do bohaterki...hm... czasem Summer, razem stanowią najpiękniejszą parę na świecie, pozdrawaim.
Ja najbardziej lubię Ryana, a co do bohaterki, to chyba Summer. Jakbym miała wybierać najfajniejszą parę, to Seth i Summer, bo pasują do siebie idealnie i są po prostu komiczni:)
Summer & Seth :)
od czwartego sezonu [z wyjątkiem początkowych odcinków] wreszcie polubiłam bardziej Ryana. Nie byłam też fanką Marissy, za to lubiłam Annę.
polubiłam też Tylor & Kaitlin (wiem, że wiele fanów Marissy ich nie lubi, ale cóż)
Uważam że Seth i Summer :D śą najlepszą parą, a nawet nie wiem czy jeszcze są bo ogladałam tylko pierwszą serie, ale mam nadzije że są hehe.
Pozdro;*
Nie bede sie rozpisywal, ulubiona bohaterka: Julie, Summer, a ulubiony bohater: seth i ryan
Najfajniejszyjest Shet oczywiście oglądałam tylko 2 serie bo # serii nie wykupił TVN...może w wakacje znów mój ukochany serialsiępojawi....miejmy tak nadzieje