Wpisujcie się i typujcie najfajniejszego faceta w "Życiu na fali"
Mój typ: Seth Cohen (Adam Brody) - nie tylko przystojny ale też zabawny:D
A dla mnie Ryan Atwood.Seth stracił w mich oczach kiedy zlizywałz tej laski bita śmietane:/
Ana Lucia nie obaz sie ale zyjemy w 21 wieku a nie w sredniowieczu :/
ja nie wiem czy ty w klastorze zyjeszcz czy co :/ a zreszta to na szczytny cel zlizywal smieane :D:D
troche luzu no chyb ze jestes 60letnia babcia :P
ja jestem za Rayanem, Seth to za grzeczny chłopczyk, który na siłę chce robić z siebie macho!!!Seth jako facet budzi we mnie instynki macierzyński, a chyba to nie o to chodzi moje panie, prawda???:)
a tak po za tym obydwaj sa fajni :P
aha jeszcze Sandy jest :P to jest Ojciec The Best takiego to bym mogla miec :D:D
CZy to ze nie podoba mi się zachowanie Setha to nie znaczy ze mam 60 lat.Na jaki szczytny cel to miało być bo nie przypominam sobie zeby to miało byc na cele charytatywne,ta dziewczyna to jakaś oszustka była.No i nie zapominaj ze Seth chodzi (jeszcze)z Summer,a oblizuje jakas inna,nie każdemu musi sie to podobać,dla mnie to obrzydliwe.Jesteśmy ludzmi a nie zwierzetami .Zresztą czy każdy musi wybrać Setha,ja wolę Ryana:)
Ryan grzeczny??? od kiedy to??/ chłopak sie troche utemperował u Cohenów i tyle, a Seth nawet bić sie porządnie nie umie!!!
Ja lubię i Setha i Rayana....obaj mają coś super w sobie, każdy na inny sposób...Są super :D:P
to zupelnie tak jak ja:D dla mnie obydwaj są świetni:) i obydwóch lubię tak samo:D Seth i Rayan to najlepsi faceci w tym filmie... :*
Seth jest taki uroczy nawet wtegy gdy bywa gapowaty, ma świetne poczucie humoru i wygląd niczego sobie
no i te słodkie minki...:)
Dla mnie Seth wymiata. Ryan ma dla mnie brzydki nos. A Seth jest taki słodki, dowcipny i tak bosko rysuje. I te jego słodkie loczki. No i jeszcze Tray tylko chamsko wyszło z Marissą. Jakby cos to ja jestem dziewczyną tylko pisze z konta mojego brata bo mi sie nie chce logować :P
oczywiście, że najsłodszy jest seth ^^ oglądam O.C. od niedawna, ale kiedy pierwszy raz zoabczyłam adama brody'ego, wiedziałam, że będzie moją ulubioną postacią :)
ryan też jest niczego sobie, ale jednak seth wygrywa ^^
mnie sie podoba zabawny charakter Seth'a. Ale chyba bardziej jestem za Ryan'em. Jest że tak powiem 'twardzielem' a ja takich lubię ;)
Moim zdaniem fajny jest Ryan ale jak dla mnie najlepszy jest jego brat Trey ma cos w sobie (szkoda, ze gra tylko goscinnie). A Seth to taki zabawny koles troche dziecinny ale tez go lubie fajne ma teksty mozna sie posmiac pozdrawiam fanow The O.C. :))
A mi sie nie podoba żaden z nich. Seth jest ladniejszy ale nie w moim typie... Ryan jest strasznie nuuuudny :P a Seth dziecinny ...okazal to w paru sytuacjach. Podoba mi sie Trey :P
A mi się w ogóle Trey nie podoba!!! Na początku nawet go jeszcze lubiałam, ale po sytuacji z Marissą baaardzo dużo stracił w moich oczach. Poza tym jest brzydki...