Jest po prostu tragiczny. Dialogi drewniane, problemy rozdmuchane. Istne powielanie wszystkich możliwych wariantów wykorzystanych juz wczesniej we wszystkich możliwych serialach.
Sama nie wiem kogo wytypować na porażkę serialu: łzawy Ryan, Seth rzucający nieśmiesznymi tekstami czy może Missha Barton. która rzuca leżakami do basenu w akcie największej furii.LOL.
Zgadzam się z tobą w 100%. Ten serial wg. jest naprawdę kipski.:/ Nie wiem nadczym mozna tu się zachwycac??? Ale jeśli ma tylu wielbicieli, no cóż....musi miec coś w sobie:/
Jak sie nie podoba to oglądaj sobie Kryminalnych:/ A serial jest super.Musisz być strasznym ponurakiem skoro teksty Setha cię nie śmieszą,dla mnie sa bardzo śmieszne,nie puszczali by serialu który miałby małą oglądalność i byłby nie lubiany.
Przepraszam bardzo, ale Kryminalnych to w zyciu nie ogladalam i nie obejrze. A to, że O.C jest popularny wsrod bezmózgich Amerykanów, nie jest dla mnie zadna przeslanka ku temu by marnowac 45 min. mojego zycia przed telewizorem. pozdro szczupak.
heh a ja się pytam czy ktoś każe Ci ,,marnować'' 45 minut i oglądać ten serial? Ja tam lubię ,,marnować'' czas przy nim ;)Doskonale się przy nim relaksuje.
Fajnie by było gdyby wszystkie seriale dla tych "bezmózgich Amerykanów" i ludzi na całym świecie były takie jak The OC....jesli dla Ciebie The OC jest do kitu to jestem ciekawa co Ty oglądasz.
Rozbawiają mnie teksty takich ludzi jak Ty.Niby serial według Ciebie jest do kitu,a widać że dość dobrze oriętujesz się w akcji,bo jak pamiętam to Marissa już dawno temu rzucała leżakiem.Nie ma to jak mówić że coś jest do dupy,a jednak na to patrzeć przez 45 minut."GRATULACJE"
A czego ty się dziewczyno spodziewałaś po tym serialu? Według Ciebie co innego można pokozać w serialu oprócz ludzkiej tragedii? Wolałabyś oglądać jak Bohaterowie serialu 45 minut jedzą, przebierają się i wydalają? Takie już są seriale i tego nie zmienisz...A co do dialogów, mi (w przeciwieństwie do Ciebie) bardzo się podobają.
Facet jak ci sie cos nie dodoba to widocznie masz problem i niemusisz o tym pisac widocznie masz zryta glowe bo ten serial jest idealny tak samo jak lost (zagubieni)
NA Hu*a tu zagladasz najwyrazniej "marnujesz" swoje "cenne" minuty zeby tu zagladac odpie***l sie od O.C to nie komentuj jak ci sie nie podoba ale kolega mial racje mowiac ze chyba jednak lubi "marnowac" czas na O.C skoro pamietasz akcje z Marissa i teksty Setha (lol)
idz sobie marnuj czas na ogladanie siebie w lustrze :P
rany ludzie, coraz częściej spotykam się z takimi kłótniami i wyzwiskami, tylko dlatego że ktoś wyraził swoją opinie/przecież nikogo nie obraził!! chyba ludzie mają prawo powiedzieć, że coś im się nie podoba, ale najwyraźniej widać, że nie - bo wszyscy zaczyanją się rzucać i wyzywać.
Mnie serial całkiem się podoba,ale to chyba nie powód, żeby obrażać kogoś, komu się on nie podoba!!! Każdy ma inny gust i chyba nie powinno się o tym dyskutować..
no dobra, ale jak komuś nie podoba się serial to po co wchodzi na jego forum?? nie rozumiem takich ludzi.. Skoro wiedza, że wywołają kłótnie, to po co to robia? Idiotyzm..
wchodzą na to forum, bo chcą wyrazić swoją opinię. Przecież po to jest forum, żeby znajdywać wady i zalety. Moim zdaniem nie zaczął kłótni. To ludzie na niego napadli, bo miał inne zdanie. Co innego tyczy się ludzi którzy piszą np. "Ale to gówno. Tylko idioci to oglądają. Macie beznadziejny gust!! :P" wtedy to szkoda nawet dyskusji.
o gustach sie nie gada!! ale jak widać dobrze znasz wszystko co sie dzieje i bohatrów a podobno nie tracisz czasu na ten chłam?!nikt cie nie zmusza zeby to ogłądać,proponuje Klan, może ci sie spodoba albo Mode na sukces.....
pozdro dla wiernych fanów The O.C:):):):)
o gustach sie nie gada!! ale jak widać dobrze znasz wszystko co sie dzieje i bohatrów a podobno nie tracisz czasu na ten chłam?!nikt cie nie zmusza zeby to ogłądać,proponuje Klan, może ci sie spodoba albo Mode na sukces.....
pozdro dla wiernych fanów The O.C:):):):)
to jest jakis idiotyzm:o gustach sie nie gada.alez oczywiscie ze sie gada :) wlasnie to tutaj sie robi, na kazdym forum.wymienia spostrzezenia itd. jesli komus to nie odpowiada to chyba nie rozumie idei wolnej wymiany mysli.
znam bohaterow bo kilka razy to ogladalam.zainteresowal mnie sam serial jako zjawisko i fenomen.kazdy to oglada, w stanach to wywolalo burzze i przynioslo fale popularnosci aktorom wiec chcialam wiedziec o co chodzi. wystarczy ogladnac kawalek a juz swietnie mozna sie zorientowac w sytuacji. poza tym to chyba lepiej ze ogladalam i wiem o co chodzi.moja opinia nie jest opinia laika.
nevermind.jesli tkos chcialby wiedziec co wole zamiast the OC niech rpzegladnie moj profil.