Kupiłam sobie dzisiaj gazetę "Świat Seriali". Jest w niej plakat Summer i Setha, coś o Adamie Brodym i coś tam jeszcze. Polecam. A takze co najważniejsze list od czytelnika. Przepisze go wam:
Co z "Życiem na fali" po wakacjach? Czy TVN zamierza wyemitować kolejne serie tej hitowej produkcji? Muszę przyznać, że już dawno żaden serial tak mnie nie wciągnął. Był poprostu fenomenalny. Wiem, że kolejne serie będą jeszcze ciekawsze. Napisał to jakiś fan THE O.C Mateusz...;/
ODP Świata Seriali: TVN planuje emisję kolejnych sezonów "Życia na Fali"...za rok, podczas wakacji.
No więc musimy uzbroić się w cierpliwość...Miejmy nadzieję, że ta gazeta nie kłamie :PP Pozdrawiam fanów THE O.C =** PS .Ta wiadomość znajduję się na 50 str. w gazecie "Świat Seriali"
premiera 4 sezonu zaczyna sie 3 listopada ale niestey na amerykanskim kanale FOX. Najprawdopodobniej jest jak narazie 16 odcinkow z mozliwoscia wydluzenia do 22 (zalezne od producenta). Na 90% nie zobaczymy juz Marissy, gdyz zginela w wypadku na koncu 3 sezonu (wnioskuje to z braku jej fotek reklamowych z 4 sezonu).
premiera 4 sezonu zaczyna sie 3 listopada ale niestey na amerykanskim kanale FOX. Najprawdopodobniej jest jak narazie 16 odcinkow z mozliwoscia wydluzenia do 22 (zalezne od producenta). Na 90% nie zobaczymy juz Marissy, gdyz zginela w wypadku na koncu 3 sezonu (wnioskuje to z braku jej fotek reklamowych z 4 sezonu).