Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Czy ktoś wie o co chodzi w tej petycji by ocalić O.C??? Prosze niech ktoś mi objasni . A i mam pytanie jak sie zaczoł czwarty sezon , jak zareagowali na śmierć marisy Sandy i Kirsten , Sumer i SETH , A Julli jestem bardzo ciekawy . Pozdrawiam fanów O.C super serialu!!!

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

Pierwsze odcinki czwartego sezonu są strasznie nudne Julie opłakuje śmierć Marissy i razem z Rayanem szukają Volchoka żeby mogli pomścić jej smierć i wyrównać z nim rachunki, ale potem gdy w końcu godzą sie z jej śmiercią akcja serialu zaczyna się rozwijać. Rozwija się wątek miłosny między Rayanem i Taylor i chyba będzie coś z tego bo wudaje mi się że oboje sie sobie podobają:D:D.Natomiast Summer która jezd w collegu zmnienia tryb życia i od teraz jezd obrończynią przyrody i zwierząt.:)O.C nie jest takie samo bez Coop ale odcinki tesh są ciekawe i śmieszne.

ocenił(a) serial na 10
fresa89

Nie zgadzam się z Twoja opinią, że są nudne są przepełnione żalem i smutkiem. Przecież bjulie straciła córkę a reszta wspaniałą przyjaciówkę, więc raczej nie mają powodu do skakania z radości. Serial jest ciekawszy i śmieszniejszy. Scenarzyśći znaleźli pomysł na życie bohaterów. Sezon 4 jest prawie tak samo dobry jak I sezon, a już 5 i 6 odcinek to bomba!!!!!
Koljeny "The Chrismukk-huh?" zapowiada się równie ciekawie, zastanawiam się czy Mischa w nim wystąpi, bo promo tego odcinka sugeruje coś nie coś. Hmmm..........
The OC rządzi.

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

tak tez widzialem no i podazaja plotki ze Marissa wruci
tutaj link : http://www.youtube.com/watch?v=I2WJRMBw3Hw
moze to tylko sen ale jest Chrismukkah wiec wszystko jest mozliwe :)

SETH

eee tam na pewno nie wróci, chyba scenarzyści nie byliby takimi durniami, żeby najpierw ja usmiercac a potem z powrotem dawac role;/ to by było bardzo głupie, poza tym nie tesknie za Marissa ;] i jak czytałam różne komentarze na zagranicznych stronkach to wiele ludzi pisze, że lepiej jak nie ma Marissy ;];]

Aleksaa

a petycja? chodzi o to że sie zastanawiaja czy nie zdjąć z anteny The O.C po 16 odcinkach i ludzie piszą petycje poniewaz tego nie chca ;] ale tak moim zdaniem bedzie leciał do konca 4 sezonu pewnie juz 5 nie bedzie ;]

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

Durne by to bylo ale mozliwe przytej strasznie malej ogladalnosci