Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Jak niekturzy juz wiedza bedzie miala Mischa Barton alias Marissa Cooper w 3 sezonie wypadek samochodowy i prawdopodobnie zginie :(
Wiec prosze wszystkich jej fanow i fanow od O.C. o podpisanie sie na tej stronie http://www.petitionspot.com/petitions/savemarissacooper [www.petitionspot.com/pe...] to jedyna jeszcze mozliwosc zeby Mischa Barton zostala. Potrzebujemy 500.000 glosow a mamy dopiero 41330 glosow.
Wiem ze dopiero sie w Polsce O.C. zaczelo i niekturzy z was nie chca tego wiedzidz ale to warzne bo jak teraz nic niezrobicie to mozecie sie z nia Pozegnac. Wiec podpisujcie sie. I nie badzcie zli za te infornacie.

ocenił(a) serial na 10
SETH

No właśnie nie bądzcie źli. Skoro lubicie ten serial to prosimy was o pomoc w związku z nim. Prosze pomóżcie:]!!!

ocenił(a) serial na 10
SETH

tez zależy mi żeby Marissa zostala!!!!!!!!!! Także podpisujcie się pod ta petycja PROSZE!!!!!!

funky_2

podpisalam sie i wyslalam tego linka wielu osobą!!moze sie uda;)

klaudia990

Ludzie podpisywać się!! ja już to zrobiłam :D i mam nadzieje, że zostawią Marisse :D

ocenił(a) serial na 10
mroofka_7

Dzieki Ludzie :)
patrzalem ale przedchwila na tej stronie i jestem zawiedziony w pisal sie dopiero 41617 a potrzebujemy 500.000 glosow :(
A nie mamy dlurzo czasu bo 4 sezon zaczyna sie juz 2 Listopada na FOX
:( prosze wiecej podpiszow !!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

SETH

Ogladalam ten serial tylko raz, ale skoro tak prosicie, to pomoglam i podpisalam sie pod Wasza petycja :) POZDRAWIAM.

ocenił(a) serial na 10
Amaliya

DZEKI DZIEKI DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

SETH

Spróbujcie może to porozsyłac gdzieś indziej. Nie wiem np. na czatach lub na gronie. Dzięki temy możemy zyskac duuuuużo głosów. Też się wpisałem :]

ocenił(a) serial na 10
SETH

Siema Bardzo chcę żeby Marissa nadal byla i juz się podpisalm i powysylam to znajomym ale powiedzcie mi czy tam gdzie jest Comments to wystarczy wpisac coś w stylu Save marissa badź I support this petitions?

ocenił(a) serial na 10
agas_2

tak w tym stylu pisz co chcesz :) :) :) :) :)

SETH

Dorzuciłem swój kamyczek do tego ogródka ;-).

ocenił(a) serial na 10
SETH

Ej jeśli ktoś z was ma bloga na jakikolwiek temat to niech poda ten link z petycja i napisze zeby sie podpisywac bo to sprawa życia i śmierci (dosłownie ) :P

ocenił(a) serial na 10
SETH

Witam. Mam nadzieje ze mj glos pomoze:). Bardzo lubie ten film:). Mam pytanko. macie cos wiecej na temat Benjamin McKenzie

ocenił(a) serial na 10
gozolek

Tak oczywiscie tylko napisz co chcesz wiedziec

ocenił(a) serial na 10
SETH

HALLO ????? POMOCY WIECEJ PODPISOW PROSZE

ocenił(a) serial na 10
SETH

OH marnie z tymi glosami :( narazie mamy
41731 glosow a potrzebujemy 500.000 a 4 sezon krecony bedzie na koniec wakacj :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(heul )

SETH

Mam pytanie: może mozna się kilka razy wpisać na tej petycji co? ]:-)

ocenił(a) serial na 10
CLiCK

Ale nie z tego samego emailu :( (heul)

ocenił(a) serial na 7
SETH

Podpisałem sie juz 3 razy ( może wygram iPoda :) :D) ale nie oszukujmy sie to dopiero około 40 tys . podpisów a ma byc 500000 - heh nierealne mimo iz to jest kierowane do fanów na całym swiecie. Ale iPoda można wygrać :)

ocenił(a) serial na 7
Kraven

Eh iPoda nie wygram to tylko dla amerykańców szkoda :(

SETH

Wysłałem jeszcze z maili moich rodziców ;) wcale nie jest tak źle - na 5 min które byłem na tej stronie wpisało się ok 5 osób ( no moze 3 ). Będzie dobrze.

ocenił(a) serial na 10
CLiCK

GLOSY .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ........................

ocenił(a) serial na 10
SETH

Marissa zostan !!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE PROSZE

SETH

ja wpisalam sie 7 razy..po prostu miałam pare mailow no i kilka zalozyłam:p
trzeba sie straRac!
nie martw sie Seth pomozemy !;)

ocenił(a) serial na 10
SETH

Wpisalam sie tyle razy ile mialam maili:). Co do Bena to jakies stronki polskie na jego temat, wszystkie info jakie macie, musze wiedziec o nim wszystko:P:). Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
gozolek

heh, podpisałem to gdy byłem na ok. S1E14 i teraz zaluje, Marissa Cop to zdzira, nic nie warta szmata.. . . ... .. ..

ocenił(a) serial na 10
SETH

No ja dzisiaj w 10 minut załatwiłem 13 głosów :D:D

SETH

oddałam kolejne 4 głosy
niby to nic ale zawsze cos..

ocenił(a) serial na 10
klaudia990

Ludzie ja tez lubie ten serial ale ta wasza petycja jest troszkę smieszna.... sorry ale jak juz nakrecili 4 sezon w stanach i marissa ginie to nie nakreca nowej 4 serii tylko dlatego ze wy napiszycie petycje;/ co najwyzej nie puszcza u nas 4 serii a tego chyba nie chcemy???? ja tez naprawde lubie The O. C. i marisse ale mysle ze to nie ma sensu:( Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 7
AviA

Mimo iż sam podpisałem sie kilka razy pod tą petycją to zgadzam sie z poprzednikiem ( zreszta juz to wczesniej pisałem) że to nie ma sensu bo nikt na prośbe zwariowanych fanów nie zmieni scenariusza serialu , zgadzam sie równiez z tym że nie nakrecą nowej 4 serii zamiast tej która powstaje bo kto na to da kase . I najwazniejsze jeszcze Marissa nie zgineła w końcu nie wiadomo jeszcze czy przezyła wypadek czy nie.

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Jeszcze niema scenarjusza dopiero sa pomysly jeden z nich t Marissa w spiacztce.
Tak samo jak i 25 odcinku 3 sezonu mieli wiecej pomyslow ale wybrali Marissy smierc (ale moze przezyje Tray tez przezyl jak go Marissa zastrzelila :)

ocenił(a) serial na 10
AviA

Zaraz po pierwsze nie nakrecili jeszcze 4 sezonu naszczescie :).
Prace rozpoczna sie na koniec wakacji bo Josh chcial palze.
Wiec jak co piszesz to pomysl co napisalas :)
I jeszcze niemoge gwarantowac ze nawet jak zdobedziemy tyle glosow ze ona zostanie ale jakas szansa zawsze jest :)
Wiec podpisujcie i tak to prosze bo jak by to byla ostatnia szansa to ja skorzystajmy nawat jak nam sie nic nie uda :) !

SETH

:( właśnie sie dowiedziałam, że Marrisa zginęła na serio i nie będzie jej w 4 serii...A 4 sezon zaczęli już kręcić jakies 2 miesiące temu, więc ...
Jak się dowiedziałam prawie się popłakałam!

ocenił(a) serial na 10
Marissa

Jeszcze nie kreca 4 sezonu dopiero na koniec lata mam to 100 razy pisac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
SETH

A co ty seth taki nerwowy jestes ja napisałem że już nakręcili ?? zacznij czytac ze zrozumieniem ja napisałem że kręcą , w każdym bądż razie będą juz niedługo i nikt na twoje życzenie nie zmieni scenariusza, chyba że ty taki kasiasty jesteś i dasz na to pieniądze.

Kraven

Ej SETH odpowiedz mi teraz w takim razie jakim cudem oglądałam zwiastun 4 serii w którym Julie Cooper płacze, gdy jej oznajmiają coś o Marrisie (nie wiem czy że jest w cięzkim stanie czy, że nie żyje)?

ocenił(a) serial na 10
Marissa

O proste to byly urywki tylko z starych sezonow 1-3 nie z 4 ten zwiastun tez widzialem :)

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Przepraszam ze sie tak zdenerwowalem tylko juz jest zapuzno O.C. bedzie krecona juz w lipuc gdzies w sirodku lipca dokladnie juz nikogo nie prosze o dawanie glosow bo jest juz zapuzno mam tylko nadzjeje ze JOsh nasrozczaruje i ze Marisse w 4 sezonie zobaczymy
PRZEPRASZAM WAS

SETH

to jest ten zwiastun 4 serii http://www.youtube.com/watch?v=f-wSbXr6FeQ&search=The%20O.C. [www.youtube.com/watch?v...]

ocenił(a) serial na 10
Marissa

Wiem widzialem go juz ale tak jak juz powiedzialem widzialem w szystkie odcinki O.C. od 1-3 sezonu i to sa wszystko urywki z tych sezonow

ocenił(a) serial na 8
SETH

Sama podpisałam się podtą petycją. Stworzyłam specjalnie łańcuszek.
Oto jego treść: Mam do Ciebie ogromną prośbę. Proszę podpisz się pod petycją w sprawie serialu "Życie na fali" żeby Mischa Barton ( filmowa Marissa Cooper) nie umarła w 4 sezonie. Nawet jeśli jego nie oglądasz. Potrzebujemy 500000 podpisów. Oto link na stronę www z petycją http://www.petitionspot.com/petitions/savemarissacooper. [www.petitionspot.com/pe...] Roześlij to do wszystkich osób, które masz na gg. (Trzeba mieć poczte e-mail. Jeden adres e-mail to jeden podpis.)Plisssssssssssssssssss ssssska. Jeżeli możecie to wyślijcie to do wszystkich osób, które macie na gg.

ocenił(a) serial na 10
Battlefield

aha aha aha aha fajnie

SETH

SETH ale na tej stronie jest dokładnie napisane że ona umarła: http://www.fox.com/oc/recaps/325.htm [www.fox.com/oc/recaps/3...] ..moim zdaniem nie ma szans, zeby ona była znowu w 4 serii... A w której serii się okaże,że "twoja matka" jest alkocholiczką?

ocenił(a) serial na 10
Marissa

Pod koniec 2 sezonu zacznie pic bo bedzie milala problemy z Sandym i dotego jej ojciec umrze. Sandy ja wisle do kliniki :(. Ale na poczontku 3 sezonu gdzies w 3 odcinku wruci ona i wszyscy beda szczesliwi :)

ocenił(a) serial na 10
SETH

podpisałem sie 3 razy i wyśłałem do ziomali. mam nadzieje że pomoże=)

użytkownik usunięty
SETH

Ja sie podpisuje ;) serial jest super chociaz ogladam dopieo 1 sezon na TVN, a chciałam sie zapytac czy nastepne sezony beda dalej na TVN??

SETH

kurde ludzie... popracujcie lepiej nad ortografia :/

SETH

Nie rozumiem tej waszej petycji, skoro Marissa czyli Mischa Barton umiera znaczy że odeszła z serialu z własnej woli co jest powszechnie znanym faktem, ona nie chce już grac chce się skupic na ambitniejszych filmach (kinowych) gdyby chciała grac reżyser nie pozwoliłby jej uśmiercic.

__UnFaItHfUl__

Masz racje moze zaakceptujmy jej decyzje tak Będzie lepiej a na miejsce Mrisy trafi inna aktorka kto wie moze Ładniejsza :D:D:D AHA http://s8.photobucket.com/albums/a21/ocavatars/Alex%20i%20Marrisa/th_yot_7.jpg [s8.photobucket.com/albu...] strona z Avartem Marisy jak sie cauje z Alex

ocenił(a) serial na 10
__UnFaItHfUl__

Tylko ze nie odeszla z wlasnej woli popatrz troche w necie to sie wszystkiego dowiesz