Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Właśnie jestem po 3 sezonie (kupiłam bardzo tanio wszystkie 3;)) i muszę powiedzieć, że serial wymiata!! Od dawna szukałam następcy Dawson's Creek i w końcu się pojawił, śmiało moge powiedzieć,że to mój ulubiony serial!!! A faceci w serialiku, to niezle ciacha!:D

/kasia [kasiajandym@o2.pl]

kasiajandym

oo zazdroszcze ci... ja wlasnie sciagam caly 3 sezon. Ale poczekam sobie, apetyt rosnie w miare jedzenia:)

ocenił(a) serial na 10
kasiajandym

a masz może polskie napisy do 3 sezonu...właściwie to od 8 odcinka w górę, bo już 7 obejrzałem i też uważam że wymiata ten serial!!!! w tym sezonie wkurza mnie ta cala Teylor no i troche Seth że z nia ten tego...;) podobno nawet z summer beda mieli powazny kryzys ale i tak beda potem razem:):) i to jest najlepsze:):) tak wiec jesli posiadasz napisy to czy istnieje mozliwosc wyslania czy cos...???dzieki pozdrawiam pa

ocenił(a) serial na 10
kasiajandym

Jak mogles/as kupic 3 sezon jak on dopiero officialnie od parzdziernika do klupienia jest. Troche podejzane :)

ocenił(a) serial na 10
SETH

A skąd wiesz że 3 sezon w październiku się ukaże? Może chodziło Ci o 2?

ocenił(a) serial na 10
olamanola

3 jeszcze nie ma jak dobrze popatrzysz to do piero w USA w parzdzierniku wyjdzie a w niemczech w listopadzie

kasiajandym

jak dla mnie O.C jest dużo lepsze niż Dawnson's Creek:] a co do facetów to moze nie wszyscy... zdecydowanie nie należę do fanek Ryana natomiast muszę przyznać że jak na ekranie pojawiał się Volchok to ciśnienie mi podskakiwało ;P że nie wspomnę o Sethcie, który jest prawie idealny;P

ocenił(a) serial na 8
anyanka

a gdzie kupilas tak tanio WSZYSTKIE 3 SERIE ?:P Ja tez bym chciala w takim razie:P

użytkownik usunięty
k16a7

Napisz do mnie na maila - bidubi@walla.com Może będę mógł pomóc ;]