Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ryczę:(

ocenił(a) serial na 10

Jejku co za piekny odcinkek,ten bal,ta piosenka Coldplay,cos pieknego.Jak Julie wskoczyła do baseny po Caleba całkiem sie rozkleiłam.Mam nadzieję ze ona nie umarł jednak,zaczełam go lubić,ale to chyba niemożliwe:(

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

Zgadzam się z tobą, odcinek świetny...możnabyło się poryczeć...już nei moge doczekać się ostatniego odcinka w poniedziałek..(szkoda że to już koniec)...na szczęście ten odcinek sobie nagrałam na video i reszte ściągam :D:P

ocenił(a) serial na 7
Ana_Lucia

umarł... pierwszy i ostatni raz było mi dane zobaczyć szczery uśmiech Caleba PS fajne nagranie leciało w tle "scen basenowych"

ocenił(a) serial na 10
SkuBsoN

A co ta za piosenka była bo jak zaczełam ryczec to nawet nie zwróciłam uwagi.

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

Ja też uważam, że to był świetny odcinek, uwielbiam Summer i Setha no i Ryana i Marissę, wprost nienawidzę Treya, szkoda mi Kirsten, no i Julie też, chyba rzeczywiście coś do niego czuła. Caleba nigdy nie lubiłam ale nie życzyłam mu śmierci. A na dodatek "Fix you" to moja ulubiona piosenke!!! Bardzo się cieszę, że ja wybrali, bo świetnie pasowała...

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

A ma ktoś z was tę piosenkę na kompie i mógłby mi przesłać? olamanola@autograf.pl

ocenił(a) serial na 10
Ana_Lucia

tez sie pobeczlalam... szkoda mi Caleba... bo naprawde widac bylo, ze na jego twarzy pojawil sie szczery usmiech... a Julie jednak cos do niego czula...
w poniedzialek ostatni odcinek, ja chyba umre... ;/;/;/
no, ale co zrobic... jestesmy zdani na TVN...
ale z drugiej strony sie ciesze, ze nie beda emitowac tego serialu w okresie szkolnym, bo nie chcialabym odpuscic ani jednego odcinka z 3 serii... a znajac zycie to ze szkoly nie bede wracac wczesniej jak dopiero o 16-ej...

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

No to w takim razie szczerze Wam zazdroszczę:/ Ja niestety nie miałam okazji obejżeć dziesiejszego odcinka, bo (oczywiście tuż przed rozpoczęciem emisji) była u mnie taka burza,że masakra i nie mogłam oglądać,ale wiedziałam,że burze przejdzie jak tylko skończy się odcinek "Życia na fali", no i oczywicho miałam rację - jak włączyłam tv to leciały napisy:(a nie śmiem nikogo prosić o streszczenie:/

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

No to w takim razie szczerze Wam zazdroszczę:/ Ja niestety nie miałam okazji obejżeć dziesiejszego odcinka, bo (oczywiście tuż przed rozpoczęciem emisji) była u mnie taka burza,że masakra i nie mogłam oglądać,ale wiedziałam,że burze przejdzie jak tylko skończy się odcinek "Życia na fali", no i oczywicho miałam rację - jak włączyłam tv to leciały napisy:(a nie śmię nikogo prosić o streszczenie:/

Ana_Lucia

ojj.. to był fajny odcinek!
ale jakoś nie będze płakała za Calebem, nie darzyłam Go specialnie sympatią, ale dziś był taki miły. :)
Narbardziej to mi szkoda Julie, nie wiem czmu. Najpierw chciała Go otróć, ale potem sie opamiętała, a On nagle umiera. :( na prawde smutne
Kirsten oczywiście też mi szkoda. Najpierw wyjazd tego gościa, potem wypadek a teraz śmierć ojca. no nie za ciekawie :(:( to sie nazywa mieć pecha.. teraz to na dobre będzie piła :( a szkoda :( bo Ją lubie

jeszcze tylko 1 odcinek :(:(:( masakra :(:(:(