Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Wpisujcie jakie seriale wam sie najbardziej podobały. Moje typy to 1. Życie na fali 2.Zagubieni 3.Drużyna A 4.MacGaver 5.Nieustraszony --- Wpisujcie najlepsze o których zapomniałem....

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

moje typy to: "Życie na fali", "Beverly Hills 90210", "Drużyna A", "Jaś Fasola", "Allo Allo", "Przystanek Alaska", "Różowe lata 70-te" i "Jezioro marzeń".

ocenił(a) serial na 10
fresa89

jeszcze prison break jeden z najlepszych jaki wymyslono ;d

ocenił(a) serial na 10
niesia9999

No więc Prison Break, Gotowe na wszystko, Przyjaciele, Seks w wielkim mieście, One tree Hill

ocenił(a) serial na 9
DAMIANO_7

Gotowe na wszystko!, zycie na fali, zagubieni, joan z arkadii, jezioro marzen, rosswell!, asy z klasy, boston public, z archiwum x, cuda, nie z tego swiata,ostry dyżur, tajemnice smallvile!... sporo tego:)) te z wykrzyknikiem uwielbiam:))

ocenił(a) serial na 8
DAMIANO_7

1.Gotowe na wszystko
2.Roswell
3.Życie na fali
4.Szkoła przetrwania
5.Jezioro marzeń, Alli McBeal, Asy z klasy, Boston Publick

ocenił(a) serial na 8
DAMIANO_7

aaa
zapomniałam jeszcze o serialu ONE TREE HILL

ocenił(a) serial na 9
desperategirl88

Ogólnie rzecz biorąc nie lubię seriali, niektórych wręcz nie cierpię. Są nudne i oglądanie ich to strata czasu. Jednak od każdej reguły są wyjątki. "Życie na fali" zmieniło częściowo mój pogląd, naprawdę mnie wciągnęło, pamiętam, że w wakacje, dzień bez tego serialu był dniem straconym, aż się sam sobie dziwiłem. A co do seriali wszechczasów, to napewno wspomniane "Życie na fali", "Z Archiwum X", "Jaś Fasola" i "Alo alo"! Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
camillus_2

taaaak ! allo allo jest genialne:))) pozdraiwam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paris_Hilton

cóż :D "Życie na fali", "Supernatural"." Prison Break"," Niania":D, "Szkoła przetrwania" ;)

ocenił(a) serial na 8
DAMIANO_7

no i oczywiście na piątym miejscu, razem z one tree hill, znajduje się z archiwum x

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Życie na fali
Roswell w kręgu tajemnic
Zagubieni
Chirurdzy
Pogoda na miłość
Anioł ciemności
Tajemnice Smallville
Różowe lata 70
Bez skazy
Supernatural
Jezioro marzeń

DAMIANO_7

"The O.C." "Gilomore Girls" "One Tree Hill" "Chirurdzy" "Buffy..." "Siostrzyczki" "Joan z Arkadii" "Roswell" ;)

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Uważam że "Zycie na fali" jest najlepszym serialem!Uwielbiam Seth'a i Marissę :* a poza tym:
1)Zycie na fali.
2)Chirurdzy.
3)Gotowe na wszystko.
4)Asy z klasy.
5)Pasadena.
6)Szkoła przetrwania.
:):)
no i jeszcze pare innych ale nie będe już wymieniać :) Luxor! =]

DAMIANO_7

The O.C.!!!:), Roswell, Jezioro Marzeń, Chirurdzy, Gotowe na Wszystko...:)

DAMIANO_7

1. Zagubieni
2. Przyjaciele
3. Ostry dyzur
4. OC
5. Gotowe na wszystko

DAMIANO_7

1. Prison Break
2. Życie Na Fali
3. Roswell
4. Gotowe Na Wszystko
5. Boston Public

I'm Lovin' It

ocenił(a) serial na 8
arczi_vederczi

Lost
Prison Break
The O.C.
Supernatural
Smallville
Battlestar Galactica
Firefly

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Życie na fali
Prison Break
Chirurdzy
Gotowe na wszystko
Kochane Kłopoty

ocenił(a) serial na 6
DAMIANO_7

The OC,Dawson's creek,roswell,buffy the vampire slayer,asy z klasy,boston public, PASADENA (jejciu :)),Joan z Arkadii,Gotowe na wszystko,cien aniola,itd....