Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Szansa dla O.C.

ocenił(a) serial na 10

Prawdopodobnie Ostatni* sezon O.C. dobiega konca jeszcze tylko 2 odcinki i koniec(chyba ze przedluza, ale to juz nie mozliwe bo tak postanowili)

*Jezel FOX nie przedluzy serialu bedzie to koniec z O.C. przynajmniej na FOXie ale dobra wiadomosc The CW interesuie sie The O.C. i powstala plotka ze chce wyklupic prawa do O.C. to oznaczya tez prawdopodobie przedlurzony 4 sezon i na 100pro 5 sezon

ocenił(a) serial na 10
SETH

Jeszcze tylko 2 odcinki do nakrecenie nie zebyscie myslelj ze 2 i koniec

ocenił(a) serial na 10
SETH

Czyli rozumiem, że w sumie miałby mieć ten serial 18 odcinków? Bo z tego co czytałem to chyba 16 jest już nakręconych. Mam nadzieję, że faktycznie wykupią prawa i będzie kontynuacja bo 4 sezon naprawdę wymiata :) Orientujesz się ktoś jaką obecnie oglądalność ma O.C.? Może dla FOX'a kilka milionów widzów to mało ale dla innej stacji sporo...

ocenił(a) serial na 10
szylot

Ma być 16 odcinków, nie 18, czyli nakręcili 14 i czekają na decyzje Foxa co dalej, ostatnie odcinki ogląda ponad 4 mln widzow, ostatni chyba 4,5 mln, a o tej plotce też słyszałem, dla The CW taka oglądalność jest wysoka...

ocenił(a) serial na 10
SETH

nie wiecie moze sad moge sciaganc napisy do 8 odcinka 4 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
SETH

Co to za stacja to CW? nigdy o niej nie slyszalem - ale fakt faktem, byloby swietnie, gdyby nakrecono jeszcze 5 sezon

ocenił(a) serial na 8
JohnnY_17

Stacja CW to dawne WB, lecą na niej chociażby Supernatural czy Smallville.

ocenił(a) serial na 10
JohnnY_17

The CW to amerykaniska stacja na ktorej leca seriale jak Smallville, Supernatural, On Three Hill, Veronica Mars, 7th Heaven, Gilmore Girls.

Szerze wolal bym zeby O.C. na FOXie leciala i ze jahbedzie jakas taka mozliwosc zeby tak bylo. Ale jak FOX niebedzje O.C, juz chciec to dobrze ze wogule ja ktos weznie. Tylko ze to The CW t5o taki wiesniacki kanal buhhhh:(

ocenił(a) serial na 10
SETH

No troche wieśniacki i zielona ramowkę mają, ale lepiej żeby OC leciało na nim niz na żadnym!!!!!!!!