Wiecie, oglądnęłam ostatni odcinek 4 seri i poprostu się popłakałam. Summer idąca do ołtarza przy którym wystawia Sethowi język, Julie która ukończyła studia.. No i Rayan. Te jego wspomnienia, gdy wyjeżdżał z New Port.. Niby ma dziewczyne, ale jednak przypomina mu się Marissa... I ten dzieciak na samym końcu i pytanie Atwooda: potrzebujesz pomocy? Ehh co jest dobre dobiegło końca. Musiałam się z kimś tym podzielić...
p.s. oszczegałam że to spoiler =] pozdrawiam wszyskich
tak =] zapewniam Cię że będzie bardzo ładnie wyglądać i co najzabawniejsze pokaże mu jęzzyk przed ołtarzem =]
No pewnie, że oglądaliśmy całe OC /bynajmniej ja/ i to dużo wcześniej. /kilkadziesiąt tematów temu kilka osób się o tym rozpisywało/
4 sezon jest spox, i mają czego żałować ludzie, którzy nie mięli z nim jeszcze styczności.
Szkoda tylko, że póki co nie mamy pewności czy zostanie wydany na DVD w Polsce
Ja też dawno już oglądnąłem ten iękny serial i ciągle go wspominam. Co jakiś czas oglądam sobie końcówkę 4 serii...
The Oc I'll never forget you;(
czy gdzies w necie sa te odcinki?????????
ja musze je zobaczyc!!!!!
gdzie mozna je znalezc??? czy ktos moze mi je przeslac???
PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiem tak, w necie one są, powiem więcej my z pozostałymi forumowiczami ściągaliśmy je na bieżąco /tzn. jak już wyemitowali w czwartkowy wieczór na FOXie to ja miałem w piątkowy/...
ale gdzie one sa???
skad je sciagaliscie??
sa gdzies na tej stronie??
prosze pomozcie!!
ja ogladalam na youtube.com tak jak ktos napisal w czwartek na FOX'ie a w piatek na youtube. ;) szkoda tylko ze byly w 3 albo 6 czesciach ale i tak wrazenia takie same jakbym ogladala w tv P.S na koniec sie o malo nie poplakalam ;)
odcinki możesz ściągnąć pzrez różne programy, ja osobiscie ściągałam przez BearShare i nie mogę narzekać =]
pozdrawiam