Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Wiecie, oglądnęłam ostatni odcinek 4 seri i poprostu się popłakałam. Summer idąca do ołtarza przy którym wystawia Sethowi język, Julie która ukończyła studia.. No i Rayan. Te jego wspomnienia, gdy wyjeżdżał z New Port.. Niby ma dziewczyne, ale jednak przypomina mu się Marissa... I ten dzieciak na samym końcu i pytanie Atwooda: potrzebujesz pomocy? Ehh co jest dobre dobiegło końca. Musiałam się z kimś tym podzielić...

p.s. oszczegałam że to spoiler =] pozdrawiam wszyskich

ocenił(a) serial na 10
dominiczka5

właśnie a WY oglądneliście już całe The O.c. ? jak wasze wrażenia?

dominiczka5

ja nie oglądalam...to Summer wyjdzie za Setha??Bo nie do końca zrozumialam:P:P

ocenił(a) serial na 10
matybunia

tak =] zapewniam Cię że będzie bardzo ładnie wyglądać i co najzabawniejsze pokaże mu jęzzyk przed ołtarzem =]

ocenił(a) serial na 10
dominiczka5

No pewnie, że oglądaliśmy całe OC /bynajmniej ja/ i to dużo wcześniej. /kilkadziesiąt tematów temu kilka osób się o tym rozpisywało/
4 sezon jest spox, i mają czego żałować ludzie, którzy nie mięli z nim jeszcze styczności.
Szkoda tylko, że póki co nie mamy pewności czy zostanie wydany na DVD w Polsce

ocenił(a) serial na 10
michaki999

Ja też dawno już oglądnąłem ten iękny serial i ciągle go wspominam. Co jakiś czas oglądam sobie końcówkę 4 serii...
The Oc I'll never forget you;(

ocenił(a) serial na 10
dominiczka5

czy gdzies w necie sa te odcinki?????????
ja musze je zobaczyc!!!!!
gdzie mozna je znalezc??? czy ktos moze mi je przeslac???
PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kika324

Powiem tak, w necie one są, powiem więcej my z pozostałymi forumowiczami ściągaliśmy je na bieżąco /tzn. jak już wyemitowali w czwartkowy wieczór na FOXie to ja miałem w piątkowy/...

ocenił(a) serial na 10
michaki999

ale gdzie one sa???
skad je sciagaliscie??
sa gdzies na tej stronie??
prosze pomozcie!!

ocenił(a) serial na 10
kika324

ja ogladalam na youtube.com tak jak ktos napisal w czwartek na FOX'ie a w piatek na youtube. ;) szkoda tylko ze byly w 3 albo 6 czesciach ale i tak wrazenia takie same jakbym ogladala w tv P.S na koniec sie o malo nie poplakalam ;)

ocenił(a) serial na 10
PirateAnis

odcinki możesz ściągnąć pzrez różne programy, ja osobiscie ściągałam przez BearShare i nie mogę narzekać =]
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
dominiczka5

dzieki aniaoc... ale ja sciagalam rozne rzeczy przez bearshare ale po paru miesiacach sie okazalo ze mam caly komputer zawirusowany... co to za pomysl do jasnej ciasnejzeby puszczac odcinki o 14.00...chole** ja wtedy w szkolce jestem...niesprawiedliwosc rzadzi:(:(:(:(