Myślałam ż epadne z radości jak przczytałam w gazecie, ż ejuz w pietek THE OC będzi ew tv!!!!! bosko!! juz si enei moge doczekać...:):) szkoda, ż eVeronica Mars juz nie bedzie emitowana, ale Życie na fali rządzi!!!!!!!!!!:P:P
Pozdrawiam fanów!!:):)
Szkoda tylko, że o tak beznadziejnej godzinie, bo jestem jeszcze wtedy w szkole :/ Ale od czego jest video :) A w ogóle to która to będzie seria?
Ja też bardzo się cieszę, że The O.C. wraca na antenę TVN, ale godzina naprawdę beznadziejna. Ja też jestem wtedy w szkole a video mi nie działa. Szkoda ;(.
!!!jezu ja koncze o 14.20 i wracam akurat o 15 ;(;( ja chce zeby to o 15 lecialo!! a nie jakies prawo pozadania!!!!! buuu
Jejusiu..ja będe mogła tylko 2 razy w tygodniu całe obejrzeć bo tylko r razy kończę o 13.30...:(((To chyba jest 3 seria,bo w wakacje skończyli 2..Jak ja kocham Życie na fali!!!Pozdrowionka dla fanów kochanego OC!!
JA w gazecie na 5 minut przed początkiem 3 sezonu serialu dowiedziałem sie że będzie. Właśnie obejrzałem i fajnie że Tvn wyemitował już teraz serial..
ja tez ogladałam jest to super serialik ale tylko szkoda ze o takiej godzinie.mogli by to przesynac na 16 bo do 15.30 jestem w szkole a ja sa powtórki o 6.45 to i tak nie widze całego bo do szkoły wychodze o 7.30.Szkoda:(
Sądzę że ze względu na młodzież oglądającą ten serial powinni zmienić godzine przynajmniej na 16 wtedy większość osób mogłaby spokojnie go obejrzeć,.
ta ja też osbie poogladam... o 16.15 każdego dnia w domu jestem..;( wiec tylko zostaje mi ogladanie na komputerze...;(( pozdrawiam wszystkich fanów i życzę wesołych świąt;P
a odcinek całkiem niezły;PP hehe.... bardzo mi sie podobał:D
pozdr.
mam taka nadzieje ze tvn przesunie godzine.nic innego mi nie zostało do zrobienia jak tylko czekac hehe:):)pozdrawiam::*:*:*