Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Jak Wasze wrażenia po obejrzeniu 1 odc.(6.04 piątek) ? U mnie tak średnio bo przyzwyczaiłam się już do VM i jakoś tamten serial podobał mi się bardziej ,ale może poprostu akcja musi się rozkręcić ,a konkretniej Seth :D bo z nim zawsze jest wesoło :)

ocenił(a) serial na 6
Agigii

Dokładnie,brakuje mi strasznie VM i trudno mi się przestawic na inny serial.A ten pierwszy odcinek 3 serii OC był naprawde nudny,ale dalej na pewno będzie lepiej

ocenił(a) serial na 8
_malena_

Pierwsze odc sa dosc nudne,ale potem jest ciekawiej:)

Agigii

1 i 2 seria mi sie podobały zobaczymy jak ta wypadnie mam nadzieje ze mi sie tez spodoba ps. ale wolał bym teraz 3 serie WM :)

ocenił(a) serial na 10
plonkamar

3 seson jest fajny , pierwsze odcinki troszke nudne ale potem się rozkręci. A poczekajcie na 4serie to dopiero będzie się działo.
Szkoda że tylko tak mało odcinków ma 4 seson tylko 16 i kończy się nasze ukochane OC :<

Umbrella_OC

no szkoda ze tylko 16 odc...:| juz nie moge sie doczekac zobaczenia 4 sezonu!

ocenił(a) serial na 10
astek808

Widziałam już 4 sezon ,ale jakoś Ryan nie pasuje mi do tej laski... :/ szkoda ,że nie ma już Marissy i Seth nie jest już taki zabawny .. ,ale ostatni odcinek był.... cudowny i na koniec ta scena z tym chłopcem :)

Jak narazie czekam na rozkręcenie się 3 sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
Agigii

Też polubiłam V.Mars, ale równie bardzo czekałam na 3 serię The OC. Myślałam ze puszczą ją bliżej wakacji, jak to było w tamtym roku. A tu miła niespodzianka. Pierwszy odcinek był przypomnieniem co się działo, bo w moim przypadku, szczerze mówiąc, trochę zapomniałam.... ;)